Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fekvőtámaszoktól,felüléstől,bi...

Fekvőtámaszoktól,felüléstől,bicepszre emelgetésektől mennyire tudok izmos lenni, ha itthon kezdem csinálni?

Figyelt kérdés
Ha minden nap csinálom mekkora izmosodás várható?Pár hónap alatt lesz valami észrevehető,pólóban is látható eredménye?Érdemes valami edzéstervet csinálni ezekből a gyakorlatokból?22F
2022. márc. 27. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Lassan minden nap megkérdezitek ugyanazt a hülye kérdést. Nem leszel izmos ezektől mert nincs progresszív overload. Plusz egy csomó izmot meg se edzel ezzel.

Told el a hátsód a konditerembe egy normális edzéstervvel és ha normálisan csinálod akkor 3-4 hónap alatt van eredménye.

2022. márc. 27. 09:15
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Én évek óta otthon edzek, bár nálam nem az a cél, hogy izmos legyek, csak ne legyek újra kövér, és legyen egy alapizomzatom. Sokkal hatásossabb, mint a hülye gépek a teremben, mert azokkal nem tudsz perfect izmokat építeni, úgy értem, tartósan. A példa izt is van. Egyik ismerősöm kondiba jár, én otthon edzem súlyzókkal, egyéb kiegészítőkkel. Ő beteg lett, nem ment egy hónapig, azt összeesett. Én is később koronás lettem, kihagytam pár hetet, azt még mindig ugyanolyan formám volt. Szóval más ez meg az. Én nem járok kondiba, mert tele van flegma, nagyképű alakokkal, meg semmi értelme felpumpálni magadat kis időre.
2022. márc. 27. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
#2 trololo. Tele van a kondi átlagemberekkel. Én is járok és szabad súlyokkal edzek, csak utána megy a gépes edzés. Az ilyen otthoni edzéssel el lehet lenni egy ideig ha van elég súlyod de az alapgyakorlatok nélkül (guggolás, felhúzás, fekvenyomás, mellről nyomás) nem leszel erős. Étrend nélkül pedig főleg nem lesz semmi.
2022. márc. 27. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
25%

#2 Attól hogy edzőterembe mész nem kell feltétlenül gépekkel tolnod, az csak egy kiegészítés. Az én edzéseim kb 20% -a gép.

"Nem ment egy hónapig és összeesett" azért ezt elég erősen kétlem, főleg ha legalább 1 éve normálisan edz.

Elárulom én is voltam beteg és nem estem össze pedig terembe járok.

Nem tudom milyen edzőterembe jártál de nem nagyon látok ilyen embereket.

2022. márc. 27. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
34%
Tökre nagyon izmos tudsz lenni.
2022. márc. 27. 12:20
 6/6 NTBS ***** válasza:
Kezdésnek jó. Sok mindentől függ. Idővel célszerű szakemberhez fordulni.
2022. márc. 27. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!