Ki tudom gyúrni magam ha óránként emelgetek súlyokat?
Sziasztok, nehezen tudom rávenni magam hogy egybe végig csináljak egy edzést, viszont arra pl. simán hogy nap közben ha eszembejut, megcsináljak 3 sorozatot egy gyakorlatból, és egyébként kevésbé kimerítőnek is érzem, még ha a maxot nyújtanám mindegyik gyakorlatból, mivel nem fél óra alatt van az összes terhelés, hanem elnyújtva.
Tegyük fel hogy így edzek, felkelek 1 gyakorlat, aztán 1-2 óránként a következő, van valami hátránya ahhoz képest hogy egymás után csinálom őket
Így kigyúrni magad?😂😂
Komám, naturálban ha az edzésed, értrended tiptop össze van rakva és a pihenésed is kielégítő, akkor tudsz építeni 4-5 kg izmot az első évben. Utána mindez lelassul, szóval hogy kigyúrd magad az évek munkája sok kitartással. Amit meg kitaláltál úgy butaság, ahogy van. Ha nem akarsz egyszerre sokat edzeni, akkor nyomjál pl. 5-6 gyakorlatos push-pull-leg edzéseket, az kevesebb, mint egy óra alatt megvan. Persze nem kötelező a PPL, ez csak egy példa.
olvastam pár éve egy erőemelő csávóról, aki a guggoló edzését golfozás közben csinálta
asszem fél óránként csinált egy szériát
már nem tudom ki volt, de marty gallakher primitív őserő című könyvében olvastam róla.
de ő egy profi erőemelő volt, biztos nem úgy nyomta h csinált egy szériát mikor eszébe jutott, hanem rendesen megvolt tervezve a dolog :D
ráadásul csak a guggolással csinálta ezt.. te a teljes testedet így akarod edzeni, az meg baromság.
1-1 gyakorlattal meglehet ezt csinálni, ha pl fejleszteni akarod a húzódzkodásod, de mindenre nem lehet ezen a módon edzeni.
"annyi volt a kérdés hogy így is menne-e a tömegnövelés."
Tömegnövelés = kalóriatöbblet. Képbe kéne kerülni a sportág alapjaival, ha már ezt választottad.
A kérdésedre akkor a válasz még egyszer: naturálon akkor se tudod "kigyúrni" magad, ha értelmesen edzel. Ha ökörséget követsz, akkor évek múlva sem leszel sehol se izomban, se erőben. Meg fogod látni, hogy hosszútávon akkor tudsz értékelhető eredményeket elérni, ha az edzésed, a táplálkozásod és a regenerációd közel 100 százalékos. Tarts önvizsgálatot, hogy te hol vagy a 100 százalékhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!