Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítő férfiként milyen a...

Testépítő férfiként milyen a nőideálod (külsőleg+belsőleg)?

Figyelt kérdés

30+ plusszos megereszkedett mellű nőként, súlyfelesleggel, striákkal, mikor elsuhanok egy gyúró szalon mellett, mindig felötlik bemnem ez a kérdés. Vajon ezek a tökéletes testet hajszoló férfiurak milyen nőről álmodozhatnak?

Nem provokálni akarok, boldog párkapcsolatban élek, csak tényleg érdekel.

2022. okt. 31. 20:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nő aki tudja hol a helye.
2022. nov. 1. 09:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetsz te, mert a kép instáról van, a nő pedig nem magyar.😝😝

2022. nov. 1. 10:33
 13/21 MadSeal ***** válasza:
100%
2022. nov. 1. 12:50
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

Én nem almodozom.Van párom aki jógazik.A teste ily olyan,mint aki vmit sportol.Ennyi elég is.

Sajnos a te alkatod nem jönne be.Ez egyébként inkább jellembeli,vagy életviteli izlés kerdése számomra.Aktívak vagyunk mindketten sport terén.

Valószínű hogy egy nem sportoló,vagy aktív mozgást nem kedvelő nőnek meg én nem kellenék.Máshogy gondolkodunk,más az életvitelünk.Ennyi.

2022. nov. 1. 14:44
 15/21 NTBS ***** válasza:
Nem vagyok testépítő.
2022. nov. 1. 18:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Az nem képzelhető vajon el, hogy aki kox-ot használ az edzéshez, idővel "bemelegszik"? Innentől pedig nem csak a nők fogják érdekelni?
2022. nov. 2. 03:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Miért te búza lettél?
2022. nov. 2. 10:06
 18/21 anonim ***** válasza:
17-es nem vagyok testépítő, csak érdekel a téma.. meg veszélyes is lehet, mivel ha észnélküli hormonbevitelt is használnak, akkor akár még nemet is válthatsz a végére.. Ki tudja, milyen hatása van ezek a kísérleteknek.. A profi úszok, kerékpárosok is érintettek gondolom és az egész élsport valamennyire..
2022. nov. 2. 10:10
 19/21 anonim ***** válasza:
A sport érdekel vagy hogy buzzievagye ha koxolsz?
2022. nov. 2. 11:55
 20/21 anonim ***** válasza:
19-es A sport, illetve az a része, ami nem árt a testnek és léleknek.. Nem baj ha nem megy a 250kg-al a szériázás, menjen csak 50-el, de 2 hónap múlva meg hozzák a tepsit az nem annyira bíztató..
2022. nov. 2. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!