Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítő férfiként milyen a...

Testépítő férfiként milyen a nőideálod (külsőleg+belsőleg)?

Figyelt kérdés

30+ plusszos megereszkedett mellű nőként, súlyfelesleggel, striákkal, mikor elsuhanok egy gyúró szalon mellett, mindig felötlik bemnem ez a kérdés. Vajon ezek a tökéletes testet hajszoló férfiurak milyen nőről álmodozhatnak?

Nem provokálni akarok, boldog párkapcsolatban élek, csak tényleg érdekel.

2022. okt. 31. 20:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Az ideál számomra az izmosabb, de nem túl szálkás forma. Az amit lehet hozni naturálon, de több év munkája. Tehát kb az ami én is vagyok, csak nőben. Persze nem kizáró ok, ha valaki nem ilyen, de a jelentős túlsúly, vagy amikor valakinek nulla sport múltja van és tényleg nulla vázizomzat ami maitt sehogy nem néz ki az számomra taszító.
2022. okt. 31. 21:18
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Olyanról, aki elfogadja az extrém életem. Sajnos kevés ilyen van.
2022. okt. 31. 21:19
 3/21 anonim válasza:
93%
#2 Mit jelent Neked az extrém élet? Bocsi, hogy itt kotnyeleskedek, csak kíváncsi lettem. :D
2022. okt. 31. 21:40
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

én a kellemesen telt (10-15 kg+) lányokat favorizálom

nagy cici, nagy popó

nekem a vékony szálkás csajok nem jönnek be, az izmos nők meg egyenesen taszítanak.

2022. okt. 31. 21:40
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
Én a nagy ostromgép méretű nőket szeretem, akiknek hatalmas, monstrum méretű púzója van.😉
2022. okt. 31. 22:06
 6/21 anonim ***** válasza:
77%

5-ös!

Te állatkert!

Ez nagyon jó volt.

2022. okt. 31. 22:25
 7/21 anonim ***** válasza:
22%
legydjen jo mele ess sege
2022. okt. 31. 22:56
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hogy tokeletes teste legyen. De legyen vonzo szamomra. En pl. Kis mell kis kerek fenek párti vagyok, de ez teljesen szubjektiv. Mint az hogy barna, szoke, fekete, egyenes, gondor stb. Viszont nagyon eros plusz pont ha jar edzeni/sportol. Ezzel eleg sok konfliktus kikerulheto. Pl. A minek jarsz ennyit edzeni? Vagy az edzoterem fontosabb mint en? Vagy ki van ott aki miatt ennyit oda kell jarni? Cimu kerdesek es stb.

Plusz ez is egy kozos program. Szoval tok jo ha ugyanaz az erdeklodes, van kozos tema.

2022. okt. 31. 23:36
 9/21 anonim ***** válasza:
63%

5-ös vagyok, ez az igzi nő:

[link]

Ez s*gg gyerekek, ezt lehetne holnap estig csapkodni, mint a lovat.

2022. nov. 1. 00:43
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 5-os! Ez en vagyok! Irok privatot!
2022. nov. 1. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!