Mi az oka? Külsőleg bevitt tesztonal is megtörtenhet?
Próbálok rájönni hogy mi az oka annak hogy folyton visszaesik a tesztoszteronszintem és visszatér a problémám.Szedtem természetes teszto-fokozókat, cinket, tribulust, d-vitamint, görögszénát és emellé még nolvadexet, azonban kb 1,5 hónapig jó volt aztán megint visszaestem.Szerintetek ez azért van, mert egy idő után hozzászokik a szervezet ezekhez az anyagokhoz és aztán már nem érnek semmit? Külsőleg bevitt teszto- nál is megtörténhet ez?
A válaszokat előre is köszönöm!
Külsőleg bevitt hormonnál nem tud hozá szokni,mert az maga a hormon, ugyanaz amit a test is termel. Ezért áll le a saját termelés ha elkezded szúrni magad, ezért kell a pct, hogy beinduljon szépen, meg ne legyen csöcsösödés.
Amúgy ja, menj orvoshoz. Ez a saját magam kezelgetem dolog az esetek többségében nem vezet sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!