A külsőleg bevitt tesztoszteron milyen szervekre van káros hatással illetve miket érdemes megnézetni elötte esetleg utána?
Attól függ miket nyomsz.
Pl: T3-pajzsmirigy, orális cuccok-máj, trenbolon-vese, stb.
Tesztót szoktak magába nyomni. #2-es butaságot írt.
Szív(vese,máj bár szurinál nem igazán kell),hormonszintet közbe illetve utána(vérvétel). Visszaállítás során többszöri hormon szint mérés segíthet illetve utána is hogy tudd minden oké. Erek állapota esetleg. Nagyjábol ennyi.
értem
mennyire fontos orvoshoz menni? ha csak nem tervezem tonnaszám önteni magamba akkor lehetnek súlyos helyrehozhatatlan következményei mint pl meghalok?
most ha valami hormonális zavar üt be tudtommal egész jól kezelhetőek szóval ezektől eltekintve
természetesen nem szemesekről van szó
Jól tudom hogy ha kinyomkodom az összes levegőt akkor még ha érbe menne se törtenne semmi baj?
Egyébként a vérnyomásom egy kicsit magasabb az átlagnál de nem vészes, tudtommal egészséges leszámítva hogy sokáig dohányoztam
Nagyon vészes a szívre nézve? érdemes megnézetni elötte/közbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!