Baleset után az egyik lábam le van maradva, valami tanács, amivel felhozhatnám?
Figyelt kérdés
Sajnos elvágtam a lábam es izmot is ért pár éve, 1,5hónap fekvés es majd 2 -3hónap mankózás után az egyik lábam izmosabb lett a plusz terhelés miatt, a másik meg kis gizda lett. Eddzek csak az egyikre? Vagy mi a legjobb mód ilyenkor? Köszi előre is.2022. okt. 23. 18:15
2/9 A kérdező kommentje:
Egy sebészorvos, ha csak nem gyúrós, nem fog erre valaszt adni, csak azt, hogy mikortól terhelhetem, de köszi a válaszod!😂
2022. okt. 23. 19:25
3/9 anonim válasza:
En fel ev alatt hoztam fel kb, bar nekem a terdem tord darabokra. Attol is fugg milyen edzesmultad van meg mennyi zom volt rajtad. Ugyanugy edzettem csak kisebb sullyal, ne edz csak 1 labra..
4/9 A kérdező kommentje:
Hát azóta már 3 éve edzek es nőtt a vádlim-combom is, de a különbség azóta is megvan..
2022. okt. 24. 20:53
5/9 anonim válasza:
Erdekes. Nekem heti 2x1 ora nagysulyos labedzessel fel ev volt kb. Guggolas, felhuzas, kitores, hajlito, feszito. 120kg folott mar terdszorito vagy bandage kell sajna mert tobbszor mutottek, de mukodik
6/9 A kérdező kommentje:
Lehet, akkor azért van mert az izmot is elvágtam
2022. okt. 24. 22:03
7/9 A kérdező kommentje:
Kicsit jobban odafigyelek, mert már unom h nem bírok emiatt guggolninormálisan, mert a másik lábam próbál korrigálni/kompenzálni 😅😅
2022. okt. 24. 22:06
8/9 anonim válasza:
Teljes izomszakadasbol is hamarabb felepulnek.. eroltetni kell akkor is ha szar meg nem megy. Csinalhatsz 1 labas gyakorlatokat is csak ne hagyd ki a jot se. Annyi h a gyengebbel kezdj es ne csinalj tobbet a masikkal se. De ha ennyi ido alatt nem jott ossze lehet nem art par alkalmat vmi komolyabb edzovel labazni
9/9 A kérdező kommentje:
1hónapot végigtolok most meglátjuk van e valami javulás aztan keresek egy edzőt
2022. okt. 25. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!