Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lábedzésre ha valaki 9 gyakorl...

Lábedzésre ha valaki 9 gyakorlatot csinál az szerintetek felesleges?

Figyelt kérdés
Vagy ha valaki komolyabban nyomja annak mehet a 8-9 gyakorlat is?

2022. okt. 21. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi lehet az a 9 gyakorlat? Élből ha guggolsz és felhúzol, akkor még max vádlizni érdemes, aztán viszlát. Hogy jön ki a 9 gyakorlat? Lábnyújtó, lábhajlító, lábtoló, kitörés, és még mi? Oké, bolgár guggi vagy román húzás, de ezek csak variációk.
2022. okt. 21. 19:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Guggolás, lábtoló (90 fok), lábnyújtás, lábhajlítás, combtávolítás, kitörés, lábtoló (45 fok), román húzás, vádli.
2022. okt. 21. 19:28
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

Én boka mobilizáció probléma miatt képtelen vagyok rúddal guggolni, ezért így néz ki egy lábedzésem:

Hétfő:

Hack guggoló

Bolgár guggolás smith keretben

Merevlábas felhúzás

Combfeszítő gép

Vádli

Csütörtök:

Ugyanez

Viszont, gondolkodok rajta, hogy kiveszem a bolgár guggolást, mert iszonyat nehéz gyakorlat és sokáig nem fogja bírni az idegrendszerem, ha így haladok.

Szóval, aki 8-9 gyakorlatot képes egy lábedzésen megcsinálni, az valójában nem is edzett.

2022. okt. 21. 19:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi még koxszal is felesleges.
2022. okt. 21. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos valami tinicsaj vagy, akit semmi más se érdekel, mint a comb+popsi aranykombó!
2022. okt. 21. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha 1 szettet csinál mindegyikből akkor nem sok de annak nincs értelme
2022. okt. 22. 06:22
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Ennyiből alapvetően nem mondanám rossznak a koncepciót...

Én biztos, hogy nem csinálnék kétfajta lábtoló gépet, nem is tudom igazán mi a jelentős különbség köztük, valamint ha egy gépen változtatsz a lábfej pozíción, akkor is (úgy gondolom sokkal inkább) máshol lesz a fókusz, mint hogy átmész egy másmilyen fokú lábtolóra.

Combfeszítő gépet sem csinálnék, szerintem elég elbaltázott mozgásminta így térdfeszítést csinálni.

A kitörés és a lábtoló közül is csak az egyiket tartanám meg céltól függően.

Combtávolítás is repül, az mindenképp.

A maradék 5 gyakorlatot pedig 2 napra osztanám, így kijönne az ideális 2-3 gyakorlat/nap. Lenne egy guggolás, lábtoló/kitörés meg egy román húzás, combhajlító gép nap. Vádlit meg mindkét napra be lehet tenni, vagy egyikre se, én nem is nagyon szoktam vádlizni :D.

2022. okt. 22. 07:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy edzesen vagy ket edzesen megbontva? Ha egybol 9 megy, akkor nem teszed magadat oda. Ez ugyanigy ervenyes felsotestre is. De szetbontva sem erdemes nagyon varialni a gyakorlatok kozott.
2022. okt. 22. 16:34
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

Aki azt mondja hogy elég csak guggolás meg felhúzás, az nem ért hozzá…

De nem kell 9.. 5-6 lábgyakorlat optimális egy edzésen

2022. okt. 22. 19:36
 10/12 NTBS ***** válasza:
Nem felesleges,csak a gyakorlat típusától függ a hatékonyság.
2022. okt. 24. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!