Tömegnövelőt hogy érdemes meginni, és mit érdemes még mellé szedni?
Gondolok itt vitaminokra. Természetesen edzenék mellé, meg szilárd kaját is vinnék be mellé. Nem komolyabban edzenék, de azért 1 órát súlyokkal, meg saját testsúlyos edzésel.
A lényeg igazából: hogy súlyt szedjek fel, úgy hogy elosztlik a testemen, és minimális izmosodás is lenne a cél.
Tudom, hogy ez nem hasra ütés szerűen működik.
Vitaminokat, tömegnövelő, és ez mellé még érdemes dextrózt is bevinni edzés után, vagy azt ihatom, a egyben a tömegnövelővel?
Hát én egy minimális szintig, itthon kezdem el az edzést. Leginkább addig amíg el nem érem a 80-85 kg-ot. És ha vége az edzésemnek akkor megcsinálom, és igyam is meg lehetőleg minél előbb a tömegnövelőt? Én általában 1 órát edzek. Akkor kell valamilyen aminosav?
A másik amit szeretnék kérdezni, az hogy mekkora adagot kell inni, a tömegnövelőből és azt mennyi vízzel, én most 75kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!