Tömegnövelőt hogy érdemes meginni, és mit érdemes még
mellé szedni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt vitaminokra. Természetesen edzenék mellé, meg szilárd kaját is vinnék be mellé. Nem komolyabban edzenék, de azért 1 órát súlyokkal, meg saját testsúlyos edzésel.
A lényeg igazából: hogy súlyt szedjek fel, úgy hogy elosztlik a testemen, és minimális izmosodás is lenne a cél.
Tudom, hogy ez nem hasra ütés szerűen működik.
Vitaminokat, tömegnövelő, és ez mellé még érdemes dextrózt is bevinni edzés után, vagy azt ihatom, a egyben a tömegnövelővel?
Zöld jumbo professional a csokis banán ízesítéssel az nagyon durrant.Extra izom és tömegnövelő.
De csak egy kanál kell belőle,ha kettővel iszol abnormális tömegnövekedést okoz.
2022. szept. 25. 15:53
2/12 anonim válasza:
Én semmit nem szedtem, ittam mellé. Edzés után közvetlenül tömegnövelőt ittam, és pihenőnapokon is egyet.
2022. szept. 25. 15:53
3/12 anonim válasza:
Edzés után kinyílik az anabolikus kapu, ott épül be a fehérje az izmaidba a leghatékonyabban. Az edzés után érdemes azonnal inni tömegnövelőt, de lehetőleg 5 percnél ne várj többet, mert az abaolikus kapu nincs nyitva sokáig. Az 1 órás edzés fokozott stressz az izmaidnak, ezért érdemes BCAA-t vagy glutamint innod háromnegyed órával az edzés kezdete után. A tesztoszteron hozzájárul a teljesítmény növekedéséhez ezért a legnehezebb ismétlésekkor érdemes a tesztoszteront fokozni azzal, hogy a szexre gondolsz. Ez alapjáraton könnyebbé teszi a gyakorlatokat, viszont tesztoszteront is termel. Edzés után 2 órával érdemes teljes étkezést beiktatni, minden fontos tápanyagforrást beiktatva.
2022. szept. 25. 18:08
4/12 anonim válasza:
Nem kell az extra cukros tömegnövelő.
Tömegnövelőbe dextróz? Annak max egy szép kis fosás vagy hányás lesz a vége..
2022. szept. 25. 21:34
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi, igen. Azt nem is gondoltam, hanem, hogy dextrózt vennék be, tömegnövelőt meg reggel innám meg este. Attól függ, hogy jön ki a kalória. Kreatint, hogy érdemes szedni?
2022. szept. 25. 22:34
6/12 anonim válasza:
Kreatint a nap folyamán bármikor...
Bár én estére a helyedbe nem innám meg a tömegnövelőt,nem biztos hogy jót tenne az alvásodnak. Reggelire akár okés is lehet. Melyik tömegnövelő lenne az?
2022. szept. 25. 23:26
7/12 anonim válasza:
Miért innál reggel tömegnövelőt? Edzés után vannak a legoptimálisabb feltételek az izomépítésre (anabolikus kapu). Reggel tömegnövelőt inni kész pocsékolás, semmi értelme. Edzés közben pedig mindenképpen igyál BCAA-t, vagy glutamint, ha nagy izmokat akarsz.
2022. szept. 25. 23:32
8/12 anonim válasza:
Nem létezik olyan biológiai jelenség, hogy anabolikus kapu, felejtsétek már ezt el.
2022. szept. 26. 09:15
9/12 anonim válasza:
Anabolikus kapu hívő lettem
2022. szept. 26. 17:37
10/12 A kérdező kommentje:
BCAA-t fogok vásárolni már néztem is egyet. Azt, hogy kell fogyasztani?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!