Halotestin a Fluoxymesterone-t mikor érdemes bevenni? Edzés előtt vagy után?
Érdemes lehet hideg-meleg váltózuhanyt nyomni utánna? Illetve a liposzomális peptid Multivitaminomat bevehetem mellé? Nem ütik egymást?
25mg megy most egy nap 2 részre osztva, 2-4 kis adagra
Válaszokat szeretnék kapni!
Köszönöm
Jelentve!
Rohadtul elegem van (nem csak nekem), az általad feltett kokszos troll kérdéseidből.
Amúgy ha netán valami hülye rátalálna erre a kérdésre,és elhatározná hogy szedné:
Ez az egyik legkárosabb szemes kox a májra,anabolikus hatása csekély,de nagyon erős androgén. Erőemelők szedik inkább. Zsíros bőr,aggresszió,tuti hogy lesz.
Szerintem te az életben nem láttál nem hogy halotestint de multivitamint sem. Egy fél borsó nagyságú tablettát (ami bájdevéj 5 vagy 10 mg gyártótól függően) 2-4 kis adagra? Az meg a másik hogy ha te tényleg 25 mg Halotestint nyomnál akár csak egy hétig, akkor most nem tudnál ilyen baromságokat írni - mivel egy kórházban várnád az új májad.
5-ös: summázva, testépítőknek semmi értelme szedni mert 0 hatása van a fizikumra, kizárólag az erőt növeli meg
#7 ha nem értesz valamihez inkább nézz utána legközelebb :)
1.25mg halotól 1 hét után májra várna kórházban? A terápiás dózis nem műthető rákos betegeknél 40mg.
2. 0 hatása van a fizikumra?😂Testépítőknél ugyanúgy hasznos szer a nagyon magas androgén hatása miatt. Annyira 0 hatása van, hogy megfelelő testzsírnál az erős androgének fényévekkel jobb, teltebb, kerekebb formát adnak. Verseny előtti napokban hatalmas eredményeket lehet vele elérni, ha valaki elég száraz. Alkalmazzák is páran, de a metha jobban elterjedt, mert nem annyira toxikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!