Halotestin a Fluoxymesterone-t mikor érdemes bevenni? Edzés előtt vagy után?
Figyelt kérdés
Érdemes lehet hideg-meleg váltózuhanyt nyomni utánna? Illetve a liposzomális peptid Multivitaminomat bevehetem mellé? Nem ütik egymást?
25mg megy most egy nap 2 részre osztva, 2-4 kis adagra
2021. nov. 10. 11:23
11/12 varlamov válasza:
Szerintem jók ezek :D Csak csinálni kellene egy troll kategóriát, ahova mehetnek. Én speciel jókat röhögök a kérdéseken, meg a válaszokon is :D
12/12 Martin doctor válasza:
Igazából a leghasznosabb megoldás az lenne ,hogy teljesen Ignore- állni kéne nem szabadna válaszolni a kérdésekre , mert a figyelem melegágyát ez biztosítja a trolloknak , hogy “foglalkozunk” velük.
Jaj hoppá hát én is kommentáltam na ezt nem kéne srácok.
Full telibe Ignore és akkor azt látja a kicsi troll nem olvassa senki nem válaszol senki megunja meg egy másik platformra 😟😔😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!