Ilyen beton súly tárcsa öntőformát Mo.n is lehet kapni?
2022. szept. 4. 15:32
1/8 anonim válasza:
Szia uram!
Betonsúly tárcsa öntőforma érdekel?😆
2/8 A kérdező kommentje:
Báttya mond már meg mennyi az idő, de a telefonodról. 😂
Na szóval igen, a kérdés adott 🤔
2022. szept. 4. 16:36
4/8 anonim válasza:
Ezek minták, nem formák. Egy esztergapad és egy nagyobb fadarab kell hozzá.
5/8 anonim válasza:
Adok el én neked vastárcsákat is bátyja féláron is.😅 Konkrétan egy feleslegessé valt edzőtermem van itthon.
6/8 anonim válasza:
Öreg bojler flexel szétvágva, belehesztesz vasazást a tartás végett, aztán köpezére a rúdnak egy csövet. Ráteszed egy polieszter lapra, és mehet bele a jó erős beton. Kb 300kg súlyt így csináltam meg aprópénzből, sokkak többet ér mint az ócska üzletben lévő cementes tárcsák. Ezt ha földnek baszod, semmi baja nem lesz.
7/8 anonim válasza:
Egy bojlerből csináltál egy 300kg-s sulyzót?? :D🤓🤓🤓
8/8 anonim válasza:
Nem. 16 - 32 között vannak és 90 a legtöbb. Összesen írtam, hogy kb 300kg. Szép suma ha ezt vas tárcsákból meg akarod venni. Nyilván bicepszre meg oldalemelésre nem ilyeneket használok, vanank normális vett vas súlyaim. De gugolásra, felhúzásra meg evezésre tökéletesek. Különbség +-0.5kg ha valamit elszámolok, de 150kg-os felhúzásoknál az szerintem nem számít. Mondjuk utólag kilehet súlyozni, pl csemperagasztó az oldalára, csak szrtam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!