Műanyag vagy gumi bevonatú öntöttvas egykezes súlyzókészletet?
A jelenlegi retro, fix súlyú egykezeseimet kinőttem, szeretnék egy új készletet vásárolni. Nagyon sok készletet megnéztem, és abban nem jutok dűlőre, hogy műanyag vagy gumi bevonatos súlyzókat válasszak. Elsősorban parkettán/laminált padlón fogom használni, emiatt a gumi felé hajlok, de az árban több, mint 1,5x annyiba kerül, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező műanyag bevonatú. Ha megéri, akkor természetesen kifizetem rá, de nem tudom eldönteni, hogy ér-e annyival többet, a tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Köszönöm!
Én biztos nem fizetnék ki ennyivel többet az alapból aranyárú súlyzótárcsákért, de a műanyagért se adnék ki többet, sima bevonat nélkülit vennék (vettem). Hónapok óta féligmeddig parkettán edzek, ha úgy világítok rá akkor nyilván azért látni rajta kis karcokat, de szerintem ha nem dobálod a súlyt, akkor nem teszi tönkre jobban, mint egy szék.
De ha kényesebb a parkettád és óvni akarod, akkor szerintem inkább vegyél valami tompítós padlót/védőt vagy szimplán rakj le egy szőnyeget vagy akármit. Biztosabb védelem, mint a bevonat és olcsóbb is (főleg ha később még több tárcsát veszel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!