Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezekkel az eszközökkel mehet...

Ezekkel az eszközökkel mehet egy otthoni kezdő teljes test edzés?

Figyelt kérdés

Ami rendelkezésre áll (nagyon olcsón jutottam hozzájuk egy szetben):

-egy pár szerelhető kézi súlyzó, hosszabb kivitel (4x2,5 és 4x1,5 kg súly +2x3 kg a rúd).

-állítható fekpad

-egy húzódzkodó és tolózkodó

Későbbiekben szeretnék (ahogy a pénztárca engedi) egy súlytartó állványt, néhány egyenes rudat és persze több tárcsát a fekpad mellé.

A fő kérdés az lenne, hogy milyen összeállításban érdemes vásárolni a súly tárcsákat a jelenlegi fent említett egykezes súlyzókhoz? Gondolom hülyeség lenne két-két pár 20 kilós tárcsát felpakolni és úgy tolni a fekvenyomást.

Persze teljesen kezdő vagyok szóval ez a veszély nem fenyeget 😅.

2021. jan. 26. 19:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Tehat van 2x 11kg. Mellezni az keves max tarogatni eleg. De tudsz tolockodni meg fekvotamaszozni. Karozni tricepszezni oldalemelni valszeg eleg egy darabig. Hatra tudsz huzockodni, ha egy rudra pakolod a tarcsakat valszeg eleg fureszelni is. Labazni nem tudsz.. max kitores meg vadli. Egy darabig elvagy igyis de mibdenkepp kell majd egy alvagy meg egy rud. Tarcsakbol inkabb 10esek meg 5osok sztem, ugy jobban tudod varialni valszeg ugyse kell tul sok az elejen. Akkor mar mindent le fogsz tudni edzeni profin.
2021. jan. 26. 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!