Hogyan tudok megszabadulni a túlságosan izmos kartól, és lábtól?
1 éve edzek, mindig is egy vékonyabb összkép volt a cél, csakhogy nagyon sok izmot szedtem fel, aminek örülök is, viszont így nem tetszik a testem. Hogyan tudok megszabadulni tőle, "lefogyni az izmot"?
16/L
Mutass egy képet, csak hogy megmondhattuk, tényleg túl sok-e, vagy csak te látod annak.
Ha szépen megerősödtél, felszedtél relatíve sok izmot, azt ne akard azzal elrontani, hogy eltünteted :(. Mert a tökéletes recept: erősítő edzések felfüggesztése, fehérjeszegény táplálkozás... de gyengébb leszel, rosszabb lesz a közérzeted. Nem éri meg... ha nincs fehérje, nincs miből izmot építeni/fenntartani. De a fehérjében szegény táplálkozás nem vezet sok jóra. Inkább örülj neki, hogy szép feszes, izmos karod és lábad lett (hidd el, többen megfordulnak így utánad, mintha gizda lennél; csinos lehetsz) :).
Küldj képet !
Kíváncsi vagyok milyen izmosnak hiszed magad.
Kérdező, vannak ilyen izmaid? 💪🏻😍
Miért lenne undorító? Helyes szöszi csaj szexi izmokkal!
14-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!