Az alábbi táplálékkiegészítő összeállítás megfelelő lesz céljaim eléréséhez?
175 cm vagyok 75 kg.
A célom az lenne, hogy izmosodjak, erősödjek. De annak is örülnék ha egy kis zsír is menne le, szóval igazából a testösszetételt szeretném átalakítani.
Heti 5 napot edzes Push Pull Leg Push Pull bontásban.
Ezekre a tápkiegekre gondoltam, Gymbeam oldaláról:
2,5 kg fehérje 22.000FT [link]
500g Kreatin 9890FT [link]
1kg Vitargo 5190FT [link]
Edzés előtti 9890FT [link]
Vitamin pack 7790 FT [link]
Ezekre a kiegészítőkre gondoltam, tehát fehérje + kreatin + gyors CH + pörgető + vitamin.
-- Kreatin és VitarGo helyből tök fölösleges 75 kilósan.
-- Ha nagyon akarsz edzés előttit, a kávé sokkal olcsóbb, ha nagyon akarsz edzés utáni ch-t, a szőlőcukor szintén sokkal olcsóbb.
-- A fehérje kicsit már sokba kerül, bár olcsóbb már alig van. Ha nagyon kéne, akkor ez még tűrhető.
-- A vitamin az egyetlen amin jobban elgondolkoznék, de ez egy szar, az E-vitaminból helyből "kevert tokoferolok" kellenének bele, nem csak az alfa formája, mert ez így még káros is lehet.
De, ha ennyi fölösleges pénzed van, utalhatnál nekem is egy 20-ast, köszi.
Fél kiló kreatin egy tizesért?! Uram isten....
Na jó, vegyük komolyan, bár te sem annak szánod: ezekből a vitaminnak, és esetleg a fehérjének van értelme, bár a gymes szerintem elég sz.r mind ízre, mind állagra, akkor már inkább a nutriversumos cuccok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!