Értékelnétek a tápkieg összeállításomat? És mivel egészítsem még ki?
Üdv! 3 hónappal ezelőtt kezdtem el edzeni, eddig tápkiegek nélkül. Rengeteget olvastam a témában és összeállítottam egy kis csomagot, ami szerintem egész jó, de szeretném a Ti véleményeteket kikérni.
Ez lenne az összeállítás eddig: [link]
És egy kis indoklás, hogy miért ezekre esett a választásom:
Myprotein Alpha Men multivitamin: tetszik az összetétele, igaz nem szuper nagy dózisok vannak benne, de a vitaminokon és ásványi anyagokon kívül vannak benne extra összetevők is és gondoltam ez jó lenne kezdésnek. Meg szerintem elég jó áron van.
Myprotein ZMA: magnézium + cink miatt.
Myprotein Omega 3: kedvező ár, és mivel nem eszem egyáltalán halat ezért napi 3x2 kapszulát szednék.
Vitaking Supreme C-500 Complex: 500 mg C-vitamin + 500 mg bioflavonoidok + 50 mg rutin egy kapszulában, ez a legjobb C-vitamin amit találtam.
Pharmekal JoinTherapy izületvédő: megelőzésképp szedném, 1 tablettában van 600 mg glükozamin, 400 mg kondroitin, 250 mg MSM + kollagén, kurkuma.
Myprotein Impact Whey fehérje: csak jókat olvastam erről, edzős után innék egy adagot, pihenő napokon pedig reggel.
Ez eddig 12 ezer ft / hó. Maximum 20 ezret tudnék rászánni havonta. Gondoltam még kreatinra és valami edzés előtti formulára (?)
Mi a véleményetek ezekről a termékekről, és ti még mivel egészítenétek ki?
Személy szerint a C vitamint keveslem. Én 1000 mg-osat szedek.
És hiányolom a Kalciumot és a D-vitamint. Ezekből a multivitaminban elég kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!