Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejlődik a fej fölé...

Miért nem fejlődik a fej fölé nyomásom?

Figyelt kérdés

Sokáig kalória deficitben voltam, akkor már akkor is lassan fejlődött, de 5. hónap közepe óta ugyanazon a súlyon vagyok. Szintentartó kalóriát eszem, testösszetétel mérés szerint jön fel az izom, a zsír pedig megy le. 15,7% testzsír, szóval ennél lejjebb, már nem kellene tolni. Mivel a szintentartóm mellett is változik a testösszetételem, ezért azt tippelem, hogy picit többet kellene ennem. Nő vagyok.

27,5 kg, két szett, 5-4 megy ki. 5 fölé nem sikerült mennem.

Mielőtt súlyt emeltem volna 25 kg, 4 szett, 7 5 5 4 kiment.

2022. júl. 5. 13:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nyomj egykezessel is meg a trinyo se legyen lemaradva
2022. júl. 7. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
9-es, a lemaxolás mit jelent?
2022. júl. 7. 10:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha elvégeztél egy volumen munkát, (ami ért is valamit) ebben az esetben, 3 héten keresztül akkor az meghatározz egy teljesítményt, azaz pihenés után erősebb lettél mint 5 héttel ezelőtt.

Ahhoz hogy ez ténylegesen leteszteld szükséges néhány hétig intenzitás munkát végezni ami gyakorlatilag annyit tesz, hogy nagy súllyal végzel munkát kevés sorozat és ismétlés szám mellet (volumen).

Pl. 1 hét

3x3 85%

+ kiegészítő gyakorlat

2 hét

3x2 90%

+ kiegészítő gyakorlat

3. hét 3x1 95%

4. hét maxolás (ami a csövön kifér) Vagy lehet azt is hogy a 4 hèt pihi és az 5. héten maxolsz. (főleg ha nagyon fáradtnak érzed magad.

Ha megvan a max akkor az új maxal egy újabb volumen kör és így tovább a körforgás.

Mindig egy kicsivel erősebb leszel, amíg el nem akadsz aztán pedig ha elakadsz valamit variálni kell, pl. több volumen, vagy több pihenő a nehéz edzések között.

2022. júl. 7. 10:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Értem, köszi. :)
2022. júl. 7. 11:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
2022. júl. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!