Sporttársak! Miért nem érzem alig a mellizmomat nyomások, illetve tárogatás közben? Nektek is ez van?
Az izomláz nem mérvadó.
Amióta elkezdted tudtál a súlyon emelni amivel dolgozol?
Kinézetre van fejlődés?
2-es válaszoló
Igen tudtam emelni a súlyon, rosszul fogalmaztam, a tolódzkodásnál nagyon szoktam érezni, de nincs elmaradva a fizikumomhoz képest.
Megvan a lehető legnagyobb mozgástartomány? Leengeded mellre a rudat, és onnan nyomod ki? Ilyen problémát azoktól szoktam hallani, akik félismétléseket végeznek, pumpálnak, lószar mozgástartományban. Nem feltételezem, hogy te ilyen vagy, bocsánat, csak kérdezem, hátha ez a probléma.
De ha a technikai kivitelezés tényleg szabályos, stimmel a mozgástartomány, stimmel a progresszió, akkor anatómiailag nem tud nem dolgozni a melled rudas fekvenyomásnál, szóval annyira ne aggódd túl. Ha az izom fejlődik, nincs lemaradva, akkor én itt olyan nagy problémát nem látok. Az már nagyobb probléma, ha minden mellezésed után izomláz jelentkezik. Remélem nem izomlázat hajkurászva edzel, nem bedurranásra vadászol, hanem progresszióra, ugye?
Egyenes rúddal kellene csinálni nem egykezessel,mert egykezes súlyzónál fekvenyomás a vállakat jobban igénybe veszed. És egy egy kört bukásig, az edző partnereddel ha van.
De gondolom terembe jársz le, próbáltál már smith gépen fekvenyomni? Meg van a pálya ahol mozog a mellizom.
És még próbálhatsz vetkőző sorozatot is belevinni, az tuti durranás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!