Ez az 5 napos edzésterv jó lehet?
1. nap
fekvenyomás
melltámaszos evezés
vállból nyomás
lehúzás
pozitív fekvenyomás
bicepsz karhajlítás
tricepsz letolás kötéllel
2. nap
guggolás
lábtoló gép
romanian deadlift
vádli
3. nap
pozitív fekvenyomás
vállból nyomás gépen
mell tolóckodás
tárogatás
oldalra emelés
tricepsz karnyújtás kötéllel fej felett
4. nap
húzódzkodás
egykezes evezés
evezés
hátsó váll gépen
bicepsz karhajlítás
scott pados bicepsz
5. nap
felhúzás
kitörés
combhajlító
combfeszítő
vádli
Alsó-felső, toló-húzó-láb edzésterv, úgy, hogy az első két nap kevesebb sorozat, kisebb ismétlésszámmal, viszont nagyobb súllyal elvégezve, a másik 3 napon viszont "rendes" kerékvágásban minden, azaz 3-4 szett 8-10-es ism. számban. Mit gondoltok róla, esetleg mit változtatnátok rajta?
#11:
Jaaaaj ilyet itt ne mondj gyakorin, hogy leezdel egy izmot normálisan, aztán jöhet a következő, mert mindjárt jön a sok agyoniskolázott, hogy te egy shopbuilderes, lemaradt, old school, boomer vagy, és már senki nem edz így, csak te.🤣
Amúgy igazad van, nekem is ez a módszer vált be legjobban, hogy egy nap, egy max. két izom. Másnap jöhet a következő.
én se edzenék igy, de szerintem működőképes.
talán annyit változtatnék h az első napra is raknék be egy oldalemelés variációt.
az baromság h ez csak túledzéshez jó.
ahogy nézem minden izomcsoportnak van minimum 48óra pihi.
tényleg kaotikus picit, de ha neked igy jó akkor miért ne
Also felso + push pull leg
Mi a baj ezzel?
Osztott edzésterv meg nem jó ez már kiderült. Ugy nem tudod heti 2szer az osszes izmot megedzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!