Fogyás és szálkásításhoz milyen edzés utáni fehérje?
A kérdés adott, milyen fehérjét javasoltok amit edzés után érdemes inni, sulyfelesleggel rendelkezem, kardió és a súlyzós edzés megy, kaja rendben van. Viszont edzés után tudom kell és ajánlot a gyors felszívódású fehérje az izmoknak.
De mégis nem tudom melyik a jó, mert olvasni itt annyi mindent.
Szóval kérlek konkrét márkát is írj és típust. Köszönöm. Esetleg saját tapasztalat.
23/f
High amino glutamin peptid bcaa whey protein isolate.
Na báttya!
Ez odapakol de rendesen.
Eres feszes forma lesz tőle, zsír lemegy, izom feljön, betölt,keményít.
“Viszont edzés után tudom kell és ajánlot a gyors felszívódású fehérje az izmoknak.”
Ez egy ordas nagy tévhit, főleg a kezdőknél nagyon gyakori. Kismillió kutatás meg tanulmány bizonyította h nem kell edzes után fehérjét inni. Pláne naturálban! Egy a lényeg, h az előírt napi feherje mennyiséged be vidd, az tök mindegy h a nap mely szakaszában, edzes előtt vagy után. Semmivel nem fogsz jobban fejlődni ha edzes után tolod a turmixod. Ha pedig kajából tudod fedezni a szükséges feherje mennyiséged, akkor nem is kell feherje turmixot innod.
A fehérje az fehérje... minden más csak marketing.
Én a scitec csoki-kókuszt ajánlom, mert szerintem az a legfinomabb.
Felseges. Főleg túlsúllyal és nem versenyszinten. Edzés után kb 1 órával legyen egy teljes étkezés, feherje, ch, zsír minden.
Illetve a nap folyamán legyen összesen a megfelelő fehérjebevitel.
Teljesen felesleges edzés után külön febérjézni a te celjaidhoz
(Mondom úgy hogy 30 kilót adtam le, edzéssel és étkezéssel, mellette folyamatosan izmosodtam es az utolsó fél évig semmilyen fehérje szeletet vwgy port nem ettwm. A végén is csak szért mert meguntam a sok húst)
Én nem tartom feleslegesnek, sokaknak rengeteget segít 1-1fehérje shake abban, hogy pl ne essenek vissza és tömjenek be 2tábla milka csokit...
De frankó sütiket is lehet sütni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!