Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan oldjam meg az étkezésem...

Hogyan oldjam meg az étkezésemet? (Fogyás, szálkásítás, étrendproblémák)

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, fogytam 40kg-t úgy, hogy csak szimplán kevesebbet ettem, jobban odafigyeltem arra mit eszek illetve nagyon sok felesleges dolgot kitettem az étrendemből (ezek mellett nyilván heti 5x járok konditerembe), viszont most elakadtam (95kg vagyok) ez a "módszer" vagy hogy mondjam már nem megy úgy érzem, ezért gondolkoztam hogy egy konkrét étrend kellene amit tudok követni (kalória, melyik tápanyagból mennyi stb stb) ez oké ez megvan hogy fogyáshoz/szálkásításhoz mennyi kellene meg hogy hány gramm fehérje zsír szénhidrát de nem tudom hogy egyáltalán hogyan álljak neki.. egyáltalán mi az ami a mindennapokban rendesen fehérjének számít, szénhidrátnak és zsírnak? hányszor egyek egy nap? mikor mennyit? és legfőképp MIT? ez a problémám, hogy kb minden megvan ami kellhet, elszántság, akarat de így nem tudok tovább lépni egyről a kettőre. Segítségetek szeretném kérni, köszönöm előre is!

2020. szept. 8. 19:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a jó, neked kell kitapasztalni
2020. szept. 9. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!