Szerintetek hogy folytassam? Jól csinálom?
78 kg körül kezdtem, 176 cm vagyok, 16 éves. 2 és fél hónap alatt fogytam körülbelül 6 kg-ot. Azelőtt már volt rajtam valamennyi izom. Skinnyfat voltam. így néztem ki 77-78 kilósan: [link]
Heti 5-6x járok edzeni. 1-másfél órát
A diétám ez: 1800-2000 kalória. (2500 körül van a megtartáshoz való kalóriaszámom) és 100-110g fehérje. A szénhidrátot körül nem annyira figyeltem, a zsírra pedig odafigyeltem hogy ne legyen több 60-70nél.
Most tartok 72.2 kg-nál és így nézek ki: [link]
Szerintetek, jól tettem hogy szálkásítani kezdtem? Igazából a kérdésem: szerintetek nagyon hülyén fogok kinézni, ha addig szálkásítok amig kockahasam nem lesz? Egyszerűen csak a kockahasat megakarom szerezni, és utána pedig tömegelni és izmot építeni. Egyszerűen képtelen voltam amúgy szálkásítani, mert az arcomon is sok zsír volt, meg minden.
Ja és, 100-110g fehérje nagyon kevés? Azt szokták ajánlani hogy legyen napi minium a testsúlyodnak a 2x-ese. tehát 140g körülbelül, de ezt nagyon ritkán tudom teljesíteni.
Előtte se voltál skinnyfat, jobban néztél ki mint az emberek 90%-a lenn a parton. A skinnyfat amikor pálcika végtagok mellett lóg ki a hasuk a póló alól.
Én a helyedben nem mennék lejjebb de nem vagyok szakértő. Ha brutál has/törzs izomzatot csinálsz úgyis látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!