Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek milyen zenéket...

Szerintetek milyen zenéket csinálok? Folytassam ne folytassam?

Figyelt kérdés

17/F vagyok és hát örülnék neki HA mondjuk valami híres DJ vagy hasonló lehetnék és sok zeném van fent soundcloudon de nincsen sok megtekintésük és nem tudom hogy azért mert annyira rosszak e a zenék vagy nem és most ez a zene szerintem a legjobb idáig ... csak én gondolom így?

[link]

[link]

2016. szept. 10. 01:55
 1/7 A kérdező kommentje:

elnézést :D

[link]

[link]

2016. szept. 10. 02:31
 2/7 anonim válasza:
Igazabol ahogy meghallgattam, meg par szamod meg ezen kivul, erteni erted mit csinalsz, csak hat az a helyzet, ahhoz hogy nagyobb kozonseget vonzzal be, kicsit fulbemaszobb, popularisabb dallamokat kellene irnod, emellett en meg a hangokkal is varialnek a helyedben, elegge sablonos a hangzasa, nagyon gyari alap hang. Sok sikert a jovoben.
2016. szept. 10. 05:08
 3/7 A kérdező kommentje:
hhhmmm...valaki azt szokta mondani több basszus kéne...
2016. szept. 10. 06:40
 4/7 anonim ***** válasza:
A "Zeneszerkesztők ide :)" nevű Facebook csoportban sokkal több szakmai választ fogsz kapni. :)
2016. szept. 11. 00:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Belehallgattam pár zenédbe. Őszinte leszek veled. Nagyon kihallhatóan disszonánsak jópár helyen a zenéid. Tanultál szolfézst? A hangnemeket minimum tudni kell.
2016. szept. 11. 01:56
 6/7 anonim ***** válasza:
mai szutyoknak elmegy....de nem ez lesz az irányadó
2016. okt. 3. 22:03
 7/7 anonim válasza:
Nos...én észre vettem hogy tudsz zenét csinálni nem is rosszul:) DE vigyél a zenéidbe változatosságot.Legyenek benne más hangok stb.Próbálj meg minnél fülbemászóbb hangokat csinálni és nem lesz gond :)
2017. jan. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!