Tudom, hogy kövér vagyok, és sokak szerint nem vagyok való erre a pályára ez miatt... viszont azt is tudom, hogy szeretnék adni valamit, amiben végre magam lehetek, ha már nem kaptam szép testet, ezért most szenvedek. Igyekszem fogyni :)
Ha szereted, akkor csináljad. Igazából a hangod, mint hang, elég átlagos. Mármint azokéhoz képest, akik tudnak valamennyire énekelni. Viszont a hangod, az csak egy eszköz és attól függ, hogy jó leszel-e vagy sem, hogy milyen dalokat énekelsz vele. Nyilván kéne neked egy zenekar szerűség, vagy valaki, aki valami alap zenét kreál neked, mert csak a hangoddal semmire sem mész. Saját dal+saját alap+saját szöveg és még viheted is valamire. Testsúly meg másodlagos. Ha hallok egy jó zenét YT-on, klip nélkül, akkor annak pl. mi köze ahhoz, hogy az énekes 50 vagy 150 kilós. (150-nel nem a súlyodra célzok, szerintem nem vagy olyan kövér, mint gondolod)
2014. jan. 1. 14:25
2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, átlagos hanggal nem tudom, hogy énekeljek -e...
2014. jan. 1. 14:29
3/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan énekelj, mert ha élvezed az éneklést, akkor az másoknak is feltűnik és magabiztosabban sokat fejlődhetsz. Mondjuk ez a dal nem nagyon fekszik a hangodhoz vagy nem tudom...
2014. jan. 3. 19:53
4/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm... de ha nem tartotok tehetségesnek, felesleges
2014. jan. 3. 21:11
5/12 anonim válasza:
1. vagyok.
Nem azt mondtam, hogy nem vagy tehetséges. Szerintem azoknak is átlagos hangjuk van, akik megnyerik ezeket a béna magyarországi show műsorokat (megasztár meg csillag születik). Azok se nagyon szoktak befutni, mert simán az énekléssel semmire sem mennek, ha nincs mellettük jó zenekar vagy tehetséges zeneszerző.
2014. jan. 3. 21:25
6/12 A kérdező kommentje:
Értem :)
2014. jan. 3. 21:39
7/12 anonim válasza:
Nem tudom,észrevetted-e profi énekeseknél,hogy mindig van egy olyan pont a dalban,mikor "valami megtörténik",egy tetőpont,és ezt általában magas hanggal szokták elérni,lehet hogy ezen kéne dolgoznod.Egyébként szerintem jó a hangszíned,csak nekem ez a tetőpontos dolog hiányzott:) Remélem segítettem valamit,ha ezt szeretnéd csinálni,úgy érzed,ezzel tudsz valamit adni,akkor nem érdemes azokkal foglalkozni,akik nem építő célból mondanak kritikát,csak hogy leszóljanak,szóval mutasd meg nekik,hogy nincs mit leszólniuk:)
2014. jan. 4. 22:00
8/12 A kérdező kommentje:
Hú, köszi szépen! Igyekszem dolgozni rajta :-) Bár úgy hiszem, hogy nem csak a magas hangok miatt lehet elérni valamit a közönségnél: lásd byealex.. készülget a saját dalom, remélem ez majd megtöri a jeget :-)
2014. jan. 5. 13:56
9/12 anonim válasza:
Nekem is tetszik a hangszíned, viszont még valóban van rajta mit csiszolni, de érdemes.
2014. jan. 19. 15:46
10/12 anonim válasza:
nem vagy kövér,jó kis husis vagy :D egy pali csak örülhet ha van mit fogni,szerintem felesleges fogynod :) csak olyan tokaszalámid ne legyen addig nem vagy kövér xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!