Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek folytassam ezt a...

Szerintetek folytassam ezt a zenét? :D

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=sqqFK5RVUFc

Egy pozitív visszajelzést már kaptam...:)

2013. jún. 7. 22:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a stílusom,de eben a stílusban amiben te utazol szerintem jó,úgyhogy vágj bele ne add fel !
2013. jún. 7. 22:45
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2013. jún. 7. 22:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik :)
2013. jún. 8. 14:56
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem a stílusom a trance/techno, de megmondom:

-Kezdésnek nem rossz, de nem elég!

Fel a fejjel, ne számokat csinálj az elején, hane ismerd ki a DAW összes részét (mit tud, miket lehet összerakni vele, etc), és ha már jól megy akkor kezdd el

Sok szerencsét :)

2013. jún. 8. 18:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Így tovább ;D
2013. jún. 8. 18:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Kissé monoton és üres, meg lehetne még pörgetni rajta valamilyen snare-rel, egész ügyes, még lehet belőle valami. Remélem a hardstylekulcsszót nem véletlenül használtad, nagy kedvencem a műfaj, elsősorban a torzított dobnak köszönhetően, ha a lead és a kick együttesét sikerül kialakítanod, hogy harmonizáljanak egymással, abszolút felkelted az érdeklődésemet :3
2013. jún. 8. 19:01
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat..!:) Egyébként ez még tudom, hogy kevés, nagyon kezdetleges még, csak a dallam miatt nem tudtam, hogy érdemes-e folytatni, vagy sem, de most már folytatni fogom!:) Egyébként minden zenei stílust szeretek szinte..:D Rock dalokat is szívesen írnék, de bandát nem tudtam összeszedni, és most a Techno, Trance, Hardstyle, és az Industrial dalok inspirálnak.:) Szerintem ilyesmi zenéket fogok készíteni, (már ha összejön valami zenének nevezhető..xD)
2013. jún. 8. 21:00
 8/17 anonim ***** válasza:
55%

Ezt a bandás dolgot én is jónak tartottam, amíg szerettem a rockot :DD de az nem mostanság volt az biztos

pillanatnyilag én az elektronikus zenei műfajon belül a complextro stílust "űzöm". keress rá: veszíteni nem fogsz semmit, tuti, hogy elsőre beleszeretsz, nemcsak a laza ritmusok+dallamok miatt de az összetettség miatt is :D

Hallgass bele ezekbe :D

1. [link]

2. ez tuti befutó ;) [link]

3. de ha szereted a kicsit hardcorebb dolgokat akkor ez kötelező darab (csupán másfél perc, ezt mindenkinek meg kell hallgatnia) http://www.youtube.com/watch?v=73rYhTM8vM8

Szerintem egyértelmű, hogy miért idézek Savant-tól :D

2013. jún. 8. 22:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem cool! Csináld, jó ez!! Hajrá:):)
2013. jún. 8. 22:51
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2013. jún. 9. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!