Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek folytassam ezt a...

Szerintetek folytassam ezt a zenét? :D

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=sqqFK5RVUFc

Egy pozitív visszajelzést már kaptam...:)

2013. jún. 7. 22:11
1 2
 11/17 anonim válasza:
47%
Szerintem ne csinald nem neked valo meg a hangodnak se de nagyon jo h ezt csinalod!!:)
2013. jún. 9. 19:17
 12/17 A kérdező kommentje:
2013. jún. 30. 21:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó meg minden, csak amikor úgy érzem, hogy a zene végre beindulna, akkor hirtelen leáll... :D
2013. júl. 1. 03:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

#13 +:like:

Viszont tényleg látszik, hogy e téren még eléggé (hogyismondjam) "noob" vagy.

Nem figyelsz sok dologra.....például az elején valami brutálisan torzított a hang.....ez tudod miért van?

-Mert nem limiteled!

De első számnak még elfogadható, hiszen az sem biztos, hogy tudod mi az a drop :P

+ Lehetne egy kicsit tarkább is dallam és ritmika ügyileg. Ugyanaz a dallam és dob meg a zene első felében végig. Aztán jön az, amit Te "arpeggio"-nak nevezel és onnantól csak az megy

2013. júl. 1. 12:09
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Igen még eléggé kezdő vagyok... És tudom, hogy sajnos nagyon egyhangú, de saját dallamot kitalálni nem könnyű, úgy hogy jó is legyen, meg hogy körülötte is minden jól összepasszoljon. :/ De majd beletanulok szépen mindenbe..:)
2013. júl. 5. 21:07
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez így van....bele kell jönni

DE! ha pl azt sem tudod, hogy mi az a C-dúr akkor elég nehezen fogsz zenéket írni: -ehhez kell a megfelelő ismeret is!

Kivéve, ha te vagy Aleksander Vinter :DDD

Én 6 évet jártam dobolni, ebből 4 évben volt szolfézsom + az utolsó 2-3 év az olyan szinti/zongora volt...meg persze a 3 évnyi FL :D

De ha komolyan tervezed ezt a zenéléses dolgot, akkor járj el valamilyen hangszerre, ahol megtanulod "hallani a zenét"

Ezt ne offnak vedd, hanem biztatásnak :)

2013. júl. 5. 21:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!:) Amúgy ezzel sem lesz gond, mert már el szeretnék kezdeni gitározni, és már folyamatban van az oktató keresése is.:)
2013. júl. 5. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!