Nauto kérdése:
Írtam egy rap-et folytassam vagy hagyjam inkább :S? A többi lent!
Figyelt kérdés
írtam pár rap-sort, de nagyon bizonytalan vagyok benne hogy jó-e vagy inkább hagyjam a francba. (A szövegben a ä az á-val vagy a-val egyenlő! ) Ez itt, a páwa időszak a netceleb világ Facebookon mutogasd a telibevert picsäd Az ASK-odon játszad a zsetonos libát Had eresszen egy kicsit a spermiumos pinäd Csücsöríts a tükörbe mint valami kacsa És ne sírj mikor belédáll a pedómaci fäsza Lájkolod a páwát, pedig olyan mint a partvis Beléd áll a taréj, pedig állhatna a fäsz is Sok netceleb fäsztalan, puhapücsű csávó Imafux meg pink póló tiszta irritáló Azt mondja hogy nigga, mikor fehér mint a fal Annyit nem érsz barátom mit a vízben a hal A V nyakú pólót inkább meg dobd ki a kukába Odavaló vagy te is, vagy inkább Dubaiba Kapnád a fäszt te is, mint a kis ribäncok sunába Ez kell neked aranyom, mert páwa vagy hiába Aki nem szívleli a trágár rap-et attól elnézést kérek, nekem sem a szívem csücske, de néha jó dolog a változatosság! Tehát kérdezem én. érdemes folytatni vagy inkább hagyjam a fenébe :S?2013. aug. 14. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!