Mikor fog szólni? Hogy folytassam, jól csinálom? Bili téma. 2.5éves kisfiamra tegnap óta nem adok napközben pelenkát.
A kisfiam 26 hónapos. 1 hete kezdtük el a szobatisztaságot, már nappalra egyáltalán nem kell pelus, ha elmegyünk otthonról még adok rá, de tisztán jövünk haza és ma reggel is tiszta pelussal ébredt.
Én nem ültettem rá X időnként a bilire, hanem itthon hagytam pelenka nélkül. A bilit mindig látótávolságba helyeztem neki és sűrűn kérdeztem, Kell pisilni? Tudod,bilibe kell?
Első nap minden alkalommal bepisilt.
Második nap sikerült a bilibe és teljesen megtáltosodott.
Harmadnap már csak bilibe pisilt.
Szerintem ne a reflex miatt pisiljen, hanem azért, mert kell neki, jelezze őt, tanulja meg visszatartani, amíg sikerül ráültetned a bilire, de szépen haladtok. :o)
És amúgy én én fiam még nem beszél, csak rámutat a fütyijére vagy a fenekére, ha pisilni, kakilnia kell. Vagy egyszerűen csak elkezdi lehúzni a nadrágját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!