Regi tema:mennyi idos koratol adjak neki tehentejet?
Elso vagyok!
Tejtermekeket, turot, sajtot mar 1 eves kor alatt is adtal neki gondolom, es ha attol nem lett baja, nem ment a hasa, nem voltak kiutesek, akkor mar adhatsz neki tejbegrizt, tejberizset, es zsiros tejet felforralva, visszahutve is magaban vagy kakaonak. Ne keverd semmivel. Delelott adj neki egy kis poharral, es ha nincs semmi baja, akkor masnap is, harmadnap is. Ha nem veszel eszre semmi problemat, akkor utanna adhatod, amikor akarod.
az enyém is júliusban lesz 2 :)
mi kb 1 hónapja kezdtük a tejet, de még keverem a tejitallal, 2/3-a tejital, a többi tej
tegnap pl olvastam egy cikket abban ez van: A szakmai ajánlás szerint ezzel óvatosan kell bánni, mert fél liter tehéntej már fedezi az egész napi ajánlott fehérjeigényt. “Fél tévhit”, hogy minden reggel és este egy pohár tej kell a gyereknek.
szóval nem merek áttérni teljes egészében a tejre, mert mindenhol ilyesmit olvasok, viszont a kisfiam követeli a reggeli esti "tápit"
én vagyok a júliusi :) az én kisfiam is 5-kor kelt ma, és kiabálja, hogy tááápi :))
a bilizés? sehogy :) rá se néz, nemhogy ráüljön :( pont tegnap tettem fel egy kérdést, hogy hogy kezdjem el a szobatisztaságra nevelést, de csak 1 válasz érkezett még
mert jó lenne nyáron elérni vmit ezen a téren
ő ha bekakilt akkor legtöbbször (de nem mindig) szól, hogy jajajaj kaka :) de nem tudom hogy kezdjem el, ha nem akar bilire ülni
6-án lesz 2 éves
és ti hogy álltok?
ó hát akkor ő nagyon ügyes!!!!
ne aggódj a beszéd miatt, majd beindul, a kisfiam is a hangutánzó szavakkal kezdte, az állathangokkal, most tud kb 30-40 rövid szót, és kettőt már össze is rak pl anya gyeje :) viszont ő a nevét nem tudja, vagyis nem mondja, úgy hívja magát hogy baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!