Izomlázra rá kell edzeni, vagy meg kell várni amíg elmúlik?
Nehogy egyszer lemenjen oda egy domináns férfi (ha már te nem vagy az), és tönkre tegye az ottani buborékodat. De jó, hogy nem vagyok ilyen lelki roncs, hogy vagyonokat kelljen kidobnom azért az ablakon, hogy ne találkozzak csúnya emberekkel. Akitől meg azt hallottad, hogy izomlázra minden esetben rá kell edzeni, azzal szakítsd meg a kapcsolatot, mert egy shopbuilder cikk szintjén van a tudása. Van olyan elhanyagolható izomláz, amivel lehet edzeni, de egy nagyfokú izomláz esetén a ráedzés csak még jobban megnehezíti a regenerációt, fokozza a gyulladást, és adott esetben még sérüléshez is vezethet. Told el a fekvenyomást, amíg a karocskád nem regenerálódik teljesen.
Egyébként nem biztos, hogy jó az edzésterved, ha egy karnap után másnap van fekvenyomásod. Egy intenzív karozás után (naturál hobbigyúrósként ez tök felesleges, de mindegy) másnap sosem fogsz tudni hatékonyan fekvenyomni, az tuti. Valahogy át kéne szerintem variálni a terved.
Nekem megéri. Nincsenek bunkó emberek, van szauna, medence, jó kaja, tökéletes.
De hogy reagáljak, akkor átteszem másik napra.
tényleg kisebbségi komplexus miatt edzel külön teremben egy valag pénzért? jézusom. 🤣
nyugodtan ráedzhetsz az izomlázra. a férfias karodon úgyse fog rontani. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!