Izomlázra lehet edzeni, ha tegnapelőtt edzettem arra a testrészemre, ahol most érzem az izomlázam, és ugyanarra szeretnék most is?
Figyelt kérdés
Nem túl erós izomlázam érzek, de azért erzem. Nagyon nem szeretném ma kihagyni az edzést erre az izomcsoportra, mert az elkövezkezendő 3 napban nem valószínű, hogy fogok tudni edzeni majd.2020. máj. 5. 11:33
2/6 anonim válasza:
Lehet, de ne terheld nagyon erősen!
3/6 A kérdező kommentje:
Fenékre, láb edzés volt, de csak a fenekemben jelentkezett izomláz. Most újra lábaznék, külön fenékspecifikus gyakorlatokkal, csak nem tudom ártok - e vele. Igaz nem annyira erős az izomláz, de azért van.
2020. máj. 5. 11:57
4/6 anonim válasza:
Nem , elegeti a test , ekkor sok tartalmas dolgok kell enni inni nyers termést nyomelemeket kivonatokat sok vizet .
5/6 A kérdező kommentje:
12:08-as válaszoló: Nem, nem ártok vele? Vagy nem, nem lehet így edzeni izomlázra?
2020. máj. 5. 12:18
6/6 anonim válasza:
Enyhe izomlázra lehet. Rendesen melegíts be, a végén nyújts le. Ha erős izomlázad lenne, nem jutna eszedbe az edzés, mert egy guggolást se tudnál csinálni, volt már nekem olyan, egy hétig nem edzettem újra inkább, had szedje össze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!