Izomlázra jó a meleg fürdő? Vagy nem?
Figyelt kérdés
Karban van izomláz2020. ápr. 17. 11:51
2/14 A kérdező kommentje:
Eszek iszok haver
2020. ápr. 17. 12:12
3/14 anonim válasza:
Annyira nem, mert nem lokális, és a bőrben tágítja ki leginkább az ereket. Melegítő gélt szokták ajánlani, az lokális, de ez sem hiszem, hogy annyira mélyre hatolna. Egy próbát megér, ha nincs begyulladva a karodban semmi. Az enyhe átmozgatás (nem durva ráedzés) viszont sokat tud segíteni. Pezsdíti a véráramlást, ezáltal hamarabb fog regenerálódni az izom. Elmúlni persze így sem fog varázsütésre, de gyorsítja a folyamatot.
4/14 A kérdező kommentje:
Már 2 napja izomlázam van.. Nagyon fáj mindkét karom...
Kenőcsöt használok rá..
Mit csináljak mé? Nagyon fáj!! :((
2020. ápr. 17. 12:22
5/14 A kérdező kommentje:
*még
2020. ápr. 17. 12:23
6/14 anonim válasza:
Nekem egy kis kardió szokott segíteni
7/14 anonim válasza:
Tűrd. Hacsak nem szakadt el az izmod, vagy más sérülés nem történt, akkor semmi másra nincs szükséged. De hidd el nekem, egy izomszakadásra azonnal rájössz, még ha részleges is. Én tisztán emlékszem arra a jellegzetes fájdalomra, ahogy az izomrostok elkezdenek szépen összehúzódni a bőröm alatt.
Ha egy hét múlva sem enyhül a fájdalom, akkor viszont nem izomláz.
8/14 A kérdező kommentje:
Honnan tudom hogy nem e izom szakadás?
2020. ápr. 17. 15:08
9/14 A kérdező kommentje:
Felkarom fáj és olvastam utána... Messze nincsenek olyan tüneteim mint az izom szakadás.. Nincs duzzanat vérömleny se semmi.. Csak fáj a Felkarom és kicsit be van merevedve keményedve.. Jegelem stb
2020. ápr. 17. 15:13
10/14 anonim válasza:
Ne jegeld, a vérkeringést fokozd a területen, pihentesd, ha nem bírod, esetleg dobj valami fájdalomcsillapítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!