Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék elkezdeni edzeni,...

Szeretnék elkezdeni edzeni, de hogy kezdjem?

Figyelt kérdés

Nem akarok olyan kigyúrt lenni, mint Schwarzenegger, hanem csak annyi, hogy látszódjon az eredmény. Mikor kell tömegelni, mikor kell diétázni? Ezeket valaki elmondaná nekem?

182 cm vagyok és 79 kiló. 19 éves.

2022. máj. 16. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Azért nagyon figyelj oda, nehogy mégis véletlenül Schwarzenegger legyél a nagy géprángatások közepette. Óvatosan, nehogy elszúrd!

Legyen egy progresszív edzésprogramod, egy kiegyensúlyozott étrended, kielégítő regenerációd, aztán pár év múlva jól fogsz kinézni. Kivéve, ha úgy nézel ki, mint ez a selejt, mert akkor soha nem fogsz jól kinézni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__113..

Olvass tanulmányokat, tudományos cikkeket, hallgass szakmai podcastokat, vagy fogadj személyi edzőt. Egy kommentben nem lehet egy nulla tudású valakit megtanít edzeni és táplálkozni.

2022. máj. 16. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:

nagyon szeretitek ezt a ducibuci gyereket :DD

minden 3. kérdés alatt kb szóbajön a pali :D

egyébként ja, fogadj edzőt vagy nézz utánna a dolgoknak.

az ilyen "Nem akarok olyan kigyúrt lenni, mint Schwarzenegger" szövegektől falnak megyek.

a büdös életben nem leszel olyan kigyúrt ha belegebedsz se. de még koxal se, nyugodj meg.

2022. máj. 16. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:

"Nem akarok olyan kigyúrt lenni, mint Schwarzenegger"

Fele olyan se leszel, nyugodj meg.

2022. máj. 16. 20:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó, tudom. Úgy értem, hogy nem akarok izomagy lenni.
2022. máj. 16. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egyre jobb :D Izomagy nem az edzésedtől vagy annak hiányától leszel.
2022. máj. 18. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!