16 éves vagyok és szeretnék elkezdeni edzeni, hol kezdjem?
Figyelt kérdés
Nem akarom kigyúrni magam de mindenképp fel akarok szedni néhány kiló izmot. Sajnos edzőterembe menni nem tudok mert nincs rá pénzem.2011. márc. 9. 19:56
1/15 anonim válasza:
akkor kajára sincs és itt halt meg a történet
2/15 anonim válasza:
Fekvőtámasz fekvőtámasz és fekvőtámasz :))
3 fokozatban
1. szélesbe
2. váll szélbe
3. szorosan mellszélességbe
(Így szép formás mellizmod lesz meg a többi:))
+ felüléseket is csinálj
ha van súlyzód akkor azzal bicepszezz
meg tricepszez
De első sorban hány fekvőtámaszt nyomsz le?)
3/15 anonim válasza:
ezzel fel lehet szedni pár kiló izmot?
4/15 anonim válasza:
(2. vaygok) Én hízni nem híztam de viszont formásak az izmaim igaz mellette járok konditerembe is .
5/15 anonim válasza:
Mármint nem szedtem fel vele kilót!
6/15 anonim válasza:
ha mondjuk 5 kiló izmot szeretnél felpakolni,ahhoz tökéletes étrend mellett kell 1 év nehéz súlyzós edzés.
7/15 anonim válasza:
Pontosan én is most tömegnövelésen vagyok (nem használok semmi szert) és majd utánna szálkásítok :)
9/15 anonim válasza:
Hanyagolni akarom ezeket :))
Zabálok mint a gödény a porcerősítőn és a szőlőcukron gondolkozom.
Így szerintem nagyobb a sikerélmény !:)
10/15 anonim válasza:
ha edzés után(testépítés)nem iszol egy fehérjeturmixot ch-val,az nem sokat ért,mert pont a kritikus időszakban nem jut tápanyaghoz az izomzatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!