Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és szeretnék...

16 éves vagyok és szeretnék elkezdeni edzeni, hol kezdjem?

Figyelt kérdés
Nem akarom kigyúrni magam de mindenképp fel akarok szedni néhány kiló izmot. Sajnos edzőterembe menni nem tudok mert nincs rá pénzem.
2011. márc. 9. 19:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a 2 alap tápkieg a turmix és 1 vitamin pakk!
2011. márc. 9. 20:57
 12/15 anonim válasza:
87%

Ezt a hülyeséget nem gondoltad komolyan?Kb mintha azt mondanám hogy én úgy szeretek pókerezni ha nem tudok mert úgy nagyobb a sikerélmény ha megverem azt aki tud.Nem a sikerélményed nagyobb csak te vagy tudatlan.De szerintem a sikerélményed akkor lenne a legnagyobb ha fehérjét abszolút nem vinnél be és nőnél.

Az is tetszik hogy szőlőcukor vásárlásán gondolkozol.Arra véletlenül sem gondolsz hogy pl a tejsavó(ami bármilyen hihetetlen a tejnek a savója) természetes anyag lényegében a tejből van kiszűrve és koncentrálva és a szőlőcukornak csak ezzel együtt van értelme.

Nagy az isten állatkertje...

2011. márc. 9. 20:58
 13/15 anonim ***** válasza:
:) Hát jó ahogy érzed :)
2011. márc. 9. 21:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Áá haxXOr

de a kerítésen húzhatnánk egyet :D (magasabbra)

Kérdező, én hallgatnék rájuk! én harcművészkedem, ok hogy izomerőre nem vagyok kimondottan k.rvarossz, generálisan erőre meg aztán.. :) de azt aláírom, hogy a sok edzéstől, ami mellett csak "sima" házikoszton vagyok, hát nem nőttem nagyra. jó, hogy én nem is akarok. De a Te esetedben sem lesz valószínűleg másképp, ha csak nem tudsz valahogy nagyon energiatakarékosan edzeni, és tényleg nagyon sok minőségi kaját enni (megjegyzem ez drágább lehet mint a koncentrátum!) és írta Mark, hogy edzés utáni tápanyagellátás. most ha izom NÖVEKEDÉSHEZ akkor kell, akkor nincs mese :)

2011. márc. 9. 21:28
 15/15 anonim ***** válasza:
2011. márc. 10. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!