Ez csak izomláz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eddig kb fél evig csak rávezeto edzést végeztem, sima fekvőtámasz, guggolás, oldalemeles stb, hogy hogy ne úgy hirtelen ugorjak bele. Tegnap viszont már elkezdtem tolódzkodni, azóta izomláz érzetem van a "honaljam" körül, arra gondolok, hogy a tolódzkodás ott jobban megdolgoztatja a mellett, és azért van izomlázam. Ez lehetséges, vagy valamit rosszul csinálhattam?
2022. máj. 15. 09:58
1/4 anonim válasza:
Hiába készültél, ha két mozgás nem teljesen azonos, akkor szinte biztosan izomlázad lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is erre gondoltam. És az lehet, hogy vall első részében is legyen izomlázam? Én még vallban sosem éreztem, azért nem tudom lehet-e...
2022. máj. 15. 10:34
3/4 anonim válasza:
Értelemszerűen a test minden izmában jelentkezhet izomláz. És igen, bármilyen új mozgásminta, új terhelés, új intenzitás, új volumen sokként hat a testnek, ezért pl. izomlázzal jelezhet vissza. Ez teljesen organikus. Ezért kell jól programozni az edzésblokkokat, hogy az izomzat mindig újabb és újabb sokkhatásokkal találkozzon, ezáltal fejlődjön.
4/4 anonim válasza:
Már tolóckodtam párat, amikor egy táborban az edzőm előtt mászókán párat és akkora mellem lett mint soha. Kérdezi mitől lett ekkora melled, mondom tolóckodtam, neem az nem mellre van, attól nem lehet. Váltig állítottam pedig de. :D azóta tudom, hogyha előredőlve csinalod ad a mellnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!