Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fél év kihagyás után voltam...

Fél év kihagyás után voltam edzeni, és nagyon erős izomlázam van. Volt így más is?

Figyelt kérdés

Húzó gyakorlatokat végeztem. Igazából bicepszre nem is csináltam gyakorlatokat, csak hátra. Estére már fájt a bicepszem. Rosszul is aludtam. Másnapra nagyon rossz volt. Nem bírtam kiegyenesíteni a kezeim. Ez a második éjszaka. Regel 6 óra van, nagyon fáj, aludni is alig bírok. Ez csak egyszerû izomláz vagy komolyabb? Ti is voltatok hasonlókép? Komolyan alig bírom mozgatni. Jobban fáj, mint a fél évvel ezelőtt szerzett könyök törésem. Mindkettő ugyanannyira fáj, nem csak az, ami eltört.

Mit tehetnék? Jegelnem kellene?

2022. febr. 11. 06:14
 1/7 A kérdező kommentje:
A hátam is fáj, meg lábam, de az semmi a bicepszem alsó részéhez képest. Még soha nem volt ilyen. 2018-ban kezdtem konditerembe járni, szóval van tapasztalatom. Túl nagyok voltak a súlyok és a preworkout miatt nem éreztem annyira fáradtságot akkor.
2022. febr. 11. 06:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kemény, és nagyon be is van dagadva. De csaka bicepsz alsó része. Lehet valami ínszakadás, vagy ilyesmi?
2022. febr. 11. 06:23
 3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy izomszakadás. Bár ha közben nem éreztél semmit... Orvos felírna rá valami kencét szerintem, amúgy nem gáz és majd elmúlik. De nem vagyok orvos, szóval ha nagyon fáj én megvizsgáltatnám.
2022. febr. 11. 07:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg csak rohadtul elhitted magadról, hogy te vagy Big Ramy és széthajtottad magad. Pár nap múlva elmúlik. Ha egy hét után sincs változás, akkor irány az orvos.
2022. febr. 11. 07:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Neten kerestem, és hasonló tünet a rhabdomyalysis
2022. febr. 11. 07:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, rengetegszer átestem ezen. Én is mindig elkövetem azt a hibát, hogy egy hoszabb kihagyás után ott akarom folytatni ahol abbahagytam. 4-5 napig simán eltarthat amíg helyre jön, akár egy hétig is. Addig nem érdemes terhelni. Ha egy hét után sem javul, akkor orvoshoz fordulnék vele.
2022. febr. 12. 11:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen ez ha nem fokozatosan kezded 🤷‍♂️ semmi extra
2022. febr. 13. 12:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!