Mennyi kihagyást javasolnátok?
Körülbelül 2 éve edzek megállás nélkül, tavaly előtt a nyarat is végigbicikliztem, heti legalább 4 szer + kb 3 rövidebb erősítés és súlyzózás alkalmanként. Tavaly nyáron szintén legalább 4 edzés, kalisztenik egy óra kb + kis súlyzós edzés. Maradék időszakokban progresszív súlyzós edzés.
Most érzem hogy kéne egy nagyobb szünet, mert fél évente egy-egy hét szünetet tartottam kábé, most talán kéne egy hónap vagy kettő vagy nemtudom mert eddig nem nagyon bírtam ki edzés nélkül. Vagy elég két három hét, masszázs, wellnessezés és kisimulok?
Tapasztaltak válaszát kérném. (nem vagyok testépítő, csak kinézetre megyek, meg erőre és fittségre, natural vagyok) 33f
én se értem a kérdést
miért kéne szüneteltetni az edzést?
hagyj ki annyit amennyi jólesik.
ha 2hét esik jól, akkor annyit. ha 1hónap, akkor annyit. ha többet nem szeretnél edzeni, az is oké.
csinálj amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!