Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki javasolna valami...

Valaki javasolna valami irodalmat testépítéshez egy totálisan kezdőnek?

Figyelt kérdés

Sose jártam még edzőteremben sem kis túlzással, de el szeretnék kezdeni edzeni, szeretnék izmokat "növeszteni"/fejleszteni.

Nehezítő körülmény, hogy senkit sem ismerek aki értene vagy lemenne velem az edzőterembe, tehát mindent össze kellene szednem valahonnan. Segítenétek?

2021. aug. 14. 15:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Étkezés/ hányszor eddzek egy héten, mit csináljak, ilyesmiket szeretnék tudni.
2021. aug. 14. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
39%

[link]

Illetve a könyvesbolt tele van ilyenekkel.

2021. aug. 14. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Ezt javaslom nézegetni:

[link]

A gyakorlatok helyes kivitelezésére, az edzésmódszerekre, illetve a táplálkozásra is részletesen kitér.

2021. aug. 15. 06:16
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

A Sárga Kapszula

Van benne 1-2 pontatlanság, de azért kezdésnek elég jó

Pár elavult nézet belőle:

-- A telített zsíroktól nem kell annyira fosni, meg úgy egyáltalán a zsírbevitelt nem kell ultrabrutál módon lenyomni, mint amennyire a könyv állítja

-- Aztán, a tömegnöveléshez sem kell 5 millió kalória, csak valamivel több a normálisnál

-- Fehérjének is elég 1,6x mennyiség, nem kell 2-3x legyen (ezt üzletből mondják, hogy el tudják adni a porokat)

-- Én maximálisan kerülöm a glutént és a tejtermékeket, de ezt nem mindenki teszi így, a könyv is ajánl ilyesmiket

-- A "kezdő edzéstervben" fölösleges a vállból nyomás, helyette oldalemelést kellene, és az alsó hátra sincsen gyakorlat, ha rossz a hátad akkor felhomorítást is érdemes csinálni

Cikkek:

[link]

[link]

[link]

Gyakorlatok, stb.:

[link]

[link]

[link]

Tápanyag-értékeket le tudsz nézni a kaloriaguru-hu-ról, de ha tudsz angolul, akkor inkább a nutritiondata.com-ról

2021. aug. 15. 07:02
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Sárga kapszula Drugs Bunny a tanító mesterünk írta! Majdnem olyan hiteles mint Train With Brain György!
2021. aug. 15. 07:48
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Megjött a konkurencia :D

Leírtam a könyv hibáit is, de bevezetőnek szerintem ezekkel együtt is megfelelő

2021. aug. 15. 08:07
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Kalória és makro számolónak a yazio app nagyon op. Nem kell beütögetni állandóan, vonalkód alapján belövi a terméket, aztán ott is van.
2021. aug. 15. 09:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Train with Brain egy primitív bunkó...
2021. nov. 15. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!