Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen táplálékkiegészítők...

Milyen táplálékkiegészítők váltak be neked edzés előtt? Milyen készítménytől - vagy készítményektől van több erőd?

Figyelt kérdés

Természetesen, megfelelő étrend mellett!

Pörgetőket próbáltam, de úgy érzem, önmagukban kevesek!

Tény, hogy felpörgetnek, nem leszek fáradt, de az izmaim mégis elfáradnak már az edzés közepe felé és nem tudom a maximumot kihozni magamból.

Erre lennék főleg kíváncsi, mit vigyek be, amitől nem leszek fáradt. Akár termékek kombinációját!

2022. máj. 12. 11:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Dehogynem! A Thortól nagyobb súlyokkal bírok edzeni!

Ami eddig a leges legjobb volt, az a Scitec King kreatinja! Az nekem olyan brutál erőt adott, mint egy szteroid!

Sajnos, már nem forgalmazzák... Pedig, az iszonyat jó cucc volt!

2022. máj. 14. 09:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Ráadásul, száraz izomban nőttem tőle! Egyáltalán nem vizesített!
2022. máj. 14. 09:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Enis ittam regen thort, duplat is, napalmal bekeverve is vagy efedrinnel egyutt. Azon kivul h felviszi a vernyomast meg a gcisok koffein felporget mas haszna nagyon nincs. Koxoltal, hogy van viszonyitasi alapod? 😀 Mert ebbol ugy jon le h nem... Koze nincs hozza. Egy propi, tren, wini kombo ugy egy millioszor utosebb 😀
2022. máj. 14. 09:49
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem van koxal viszonyítási alapom.Párszor leírtam már ide.

Egyénileg veszek meg minden aminosavat külön külön, megvan melyiknek mennyi az optimális adagja, reggel éhgyomorra, majd rá egy óra múlva kaja, majd edzés.

Nem tudom te 13-as miket nyomkodtál magadba, én végigpróbáltam már az egész palettát ami van, és egy ütősebb aminosav kombó ilyen wini,deka,anavar féléket leiskoláz a pitsába.

ha adok hozzá kreatin valahol azt tudom neked mondani mintha enyhe adaggal dana tabikat szednék.

DE!

Ehhez optimális adagban kell szedni bizonyos aminosavakat.

2022. máj. 14. 10:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Most látom csak a hozzászólásod végét,13.

Propi meg treni azért nem kisgyerekek kezébe valók.Azok már komolyabb dolgok, komolyabbat is ütnek.

De ahogy írtam egy vini,cleni, anavar,esetleg enyhe dózisú dana tabikat is simán hozok egy általam összeállított aminosav kombóval.

Sok ismerőssel teremben versenyzővel is átbeszéltük már terembe is ezt a témát, ők is ezt mondják.ha offszezonban vannak, nem mindegyik nyom áthidalásnak cumót, helyette aminosav kombók mennek mindegyiknek.

2022. máj. 14. 10:40
 16/20 anonim ***** válasza:

Amúgy meg effedrint már rég nem veszel, még kéz alól se nagyon, nem nagyon árulják, mert hiába dopping szernek számít, hatóanyaszármazéka miatt drogokhoz sorolják.

Régebben volt akinél ilyet találtak, és bizony nem doppingsforgalmazás miatt vitték böribe, hanem kábszi miatt.

de amúgy adom, amikor jójó régen efi tabikat kipróbáltam magában,kicsit optimális dózis fölött valami brutális energiát adott.De eza téma már nem ide tartozik.

2022. máj. 14. 10:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Hat azokat a tabikat valszeg ja mert a legtobb kam meg amugy se nagy szam. En vagy koxolok rendesen vagy nem. 😀 Most pl 2 eve nem. Tudok most is efit mint kb mindent. Tudom h inkabb drog de drogbol is lehet venni barmit 🤷 Am se tul ritka mondjuk eroemelo versenyen egyeseknel h 3 fele cucc melle meg megy efi meg par csik
2022. máj. 14. 10:50
 18/20 anonim ***** válasza:
felejtsetek mar el a bcaa-t baszki.. egy ora kondis temaju tiktokozassal tobbet lehet tanulni mint amit itt 1 ev alatt olvasol “hozzaertoktol”
2022. máj. 14. 14:07
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valóban sosem szteroidoztam! Sosem értettem, mi értelme szteroidozni úgy, hogy az illető nem is versenyzik...
2022. máj. 15. 03:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi ertelme drigozni? Kb ugyanaz.. Az h gcijol erzed magad 😃 csak ok erore es jo formara vagynak nem kabulasra
2022. máj. 15. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!