Melyik a "legjobb" táplálékkiegészítő cég Európában/Magyarországon?
szerintem mindenben a másik jobb egy kicsit.
biotech nagyon magasan lehagyta a scitecet egyébként.
Mi az a minden? Mintha olyan rengeteg tápkiegészítő létezne, amit érdemes megvásárolni. A tápkiegészítők 99 százaléka csak arra jó, hogy az oldal kedvenc trollja szerepjátékozó kérdéseket írogasson ki velük.
Utoljára kezdő koromban vettem tápkiegészítőt, akkor is csak tejsavót és kreatint. Akkoriban mindenki sciteces termékeket vásárolt. Hogy manapság ez a két kiegészítő hol a legolcsóbb, azt nem tudom. Manapság csak vitaminokat veszek, azt pedig a patikában, nem ilyen hitvány cégektől.
Ha nem a testépítés, hanem vitaminok, ásványi anyagok és hasonló, általános egészség témában futó étrendkiegészítőről lenne szó, akkor ezen márkák a gyengébbek közül valók.
Ilyen szempontokból jó márkák: WTN, GAL, YiYA - azaz termékeik abszolút többsége tudományosan védhető.
Közepes márkák (azaz jó és rossz termékeik is vannak): Vitaking, Jutavit, BioCo többek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!