Milyen táplálékkiegészítőkkel érdemes még kiegészítenem a csomagot, amit az internetes edzőm ajánlott?
Célom: 2 hónapos testkompozíció átalakítása. 2 hónapos csomagra fizettem elő.
2 hónapos intenzív szálkásító edzésrendszert, szálkásító étrendet tartalmaz amit vettem.
Javasolt kiegészítők:
Fehérje izolátom, BCAA, L-karnitin, Multivitamin, C,D vitamin. Magnézium peptid.
Ezek mellé mehet még kreatin? Olvastam online, hogy beköti a vizet. A gym-ben is mondta az egyik srác, hogy víztorony lennék tőle. Illetve még egy teszto fokozóra gondoltam.
169 cm, 72 kg férfi, 26 éves
Frontin. Az talán segít a depressziódon és a két forintos életed értelmetlenségén. Mellé persze mehet a kreatin, a BCAA, az l-karnitin és a multivitamin, de ehhez azért pénz is kéne, csóróként nem fog menni.
Amúgy gondoljatok bele, hogy ő minden nap képes egy csomó időt rászánni arra, hogy kitalálja és begépelje ezeket a kérdéseket, meg hogy átlépkedjen egyik profilból a másikba. Milyen élete lehet? Azért ez kemény.
Arra gondoltál már hogy szilárd kajára, húsra, zöldségre és szénhidrátra költsd azt a pénzt, ami elmegy ilyen szarra mint a Bcaa meg l-karnitin?
Persze hogy nem, ha gondoltál volna akkor nem egy hatodikos fiú paramétereivel rendelkeznél.
Én arginin,glutamin,bcaa,taurin,beta -alainin,l-kanitin kombót javaslom.
Ha rendszeresen szeded reggel éhgyomorra,és edzés előtt is, vagy lefekvés előtt, nagyon anabolikus állapotba hozza a tested.
Az előző trollokkal ne foglalkozz, ezeknek az elfoglaltsága hogy minden testépítős kérdést kifiguráznak, mert nincs pénzük tápszerre se.
Olcsó életük van, nézd meg milyen válaszokat írtak neked.
Amiket irt az online edzo, boven eleg meg sok is.
Ha elofizettel es mindent megvaltoztatsz az edzestervben meg kajaban, ne csodalkozz ha nem lesz eredmeny
Ebből kiszedni kell, nem hozzá tenni :D
BCAA és L-karnitin teljesen fölösleges, ha van multi akkor a C és a D sem a legfontosabb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!