Hol kéne kreatint rendelnem?
Tök mindegy. A sima, ízesítetlen monohidrát mindenhol ugyanaz a monohidrát. Ne az araboktól vedd az aluljáróban, hanem válassz ki egy szimpatikus tápkiegészítő céget és rendeld onnan. Valójában ugyanazt a port fogod kapni mindenhol.
Én mondjuk a helyedben edzenék pár hónapot, mielőtt elkezded tápkiegészítőkre kidobálni a pénzed, de te tudod.
Igen egyetértek, de szeretnék visszatérni a régi formához. Ezért akarok egy kis boostot. Meg persze ha bevalik, akkor nyárig jobb fizikumot is tudok hozni, mint alapból :D
Akkor 3k-2k alatt nincsenek ilyen 30g kreatinok? Csak közepes, nagy kiszerelésben találtam. De lehet csak nem kerestem eleget
10 éve nem vettem kreatint, úgyhogy nem tudom, most mennyibe mennek, de nézd meg a GymBeamnél, a PureGoldnál, a MyProteinnél, meg mondjuk a Nutriversumnál, aztán ha nagyjából egy árban vannak, akkor rendeld az olcsóbbik helyről.
Nem a kreatinon fog múlni a formád, pláne nem nyárig. Nem fog az akkora "boostot" adni, hogy bármilyen tényleges hatását érezd, de nyomjad. A kreatin egy túlértékelt tápkiegészítő, de semmi baj nincs vele. Bőven nem tartozik a pénzlehúzó szarok közé, mint az arginin, a leucin vagy a tribulus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!