Ha BioTechUSA üzletben szeretnék vásárolni, akkor meg kell neten rendelnem a terméket, vagy helyben az üzletben kiszolgálnak?
Figyelt kérdés
Még soha nem voltam ilyen üzletben és kíváncsi vagyok, hogy ha fehérjeport szeretnék vásárolni, azt rendelni kell-e. Előre is köszi!2017. márc. 12. 20:10
3/8 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy valaki tényleg végig írja így a márka nevét, úgyhogy ez nyilván bújtatott reklám. Van ez így, de okosabban csináljátok!
4/8 anonim válasza:
CBA-ban is megrendeled előre a lisztet meg a tojást??
5/8 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy itt is megtalálnak a retardált emberek. Mint mondtam, még életemben nem voltam ilyen üzletben és mivel volt már tapasztalatom webshopokról, ezért gondoltam biztosra megyek. De hát... Magyar mentalitás.
2017. márc. 13. 00:52
6/8 anonim válasza:
Az üzlet az üzlet, az a sok táplálékkiegészítő szerinted csak viccnek van ott? Ne legyél segg.
8/8 A kérdező kommentje:
Valószínűleg életedben nem láttál még webshopot. Pcx, bluechip csak 2 példa. Bemész ezekbe az ,,üzletekbe" látod a sok perifériát, mégsem veheted meg őket helyben mivel meg kell őket rendelni neten. Csak egy normális kérdés volt, de ha valaki valami ,,alap" dolgot nem tud az már segg. Taps.
2017. márc. 13. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!