Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vannak itt rajtam kívül olyan...

Vannak itt rajtam kívül olyan emberek, akik lusták főzni és mindig elmennek valahova kajálni vagy rendelnek?

Figyelt kérdés

Hova szoktatok menni és honnan szoktatok rendelni?

Amúgy szerintem így is könnyű megoldani, hogy meglegyen a fehérje mennyiség.

2018. okt. 23. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincsenek
2018. okt. 23. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Van egy youtube-os meleg srác,valami valentin.Neki van egy olyan műsora,hogy kajálás lusta gyúrósoknak és ilyenek vannak benne,adalékmentes szeletelt sonka-konzerv zöldségekkel meg hasonlók és tényleg nem főz semmit egész nap mégis megvan minden tápanyag.A zsír ami nagyon kevés nála.
2018. okt. 23. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lustaság, inkább pénz amiért otthon főzök. 80 kiló vagyok és a napi adagom csirkemellel, rizzsel és zöldséggel kijön otthon készítve kb. napi 1200 forintból.
2018. okt. 23. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Igyekszem két okból is minimálisra csökkenteni az elviteles, rendelős kajákat. 1. költségek 2. ki tudja, hogy milyen alapanyagokból készítik őket, vagy miket adnak a kajákhoz.
2018. okt. 27. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!