Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kaja nélkül ti mentek valahova?

Kaja nélkül ti mentek valahova?

Figyelt kérdés

Kaja nélkül ti mentek valahova? Volt már hogy ez miatt, hülyének néztek?

Én a kajám nélkül nem megyek sehova sem. Mindig ha megyek valahova, ahol több órákat töltök el. Barátnőmhöz, barátokhoz, munka stb... viszem magammal. Van aki tökre hülyének nézz ez miatt, de nem nagyon tud érdekelni. Diétázom és mindenki a környezetemben avval, van elfoglalva hogy sokat eszek. Pedig az nem sok csak elég és fel van osztva. Mindenhol eszek ha el jön az ideje, buszon , munkahelyen focipályán...

2015. szept. 4. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Van egy célod, el akarod érni, igaz?

Akkor minek foglalkozol másokkal?

2015. szept. 4. 20:55
 2/11 anonim ***** válasza:

En nem. 5 dolog mindig van nalam: kaja, evoeszkoz, innivalo, zsepi, kezfertotlenito.

Igen, altalaban nagy taskat cipelek magammal...

2015. szept. 4. 21:09
 3/11 Kisboltos ***** válasza:

Én is mindig fel vagyok pakolva, kivéve, ha tudom, hogy fogok tudni rendesen kajálni. Engem is sokszor hülyének néznek, meg testképzavaros idiótának. De egyre kevésbé tud zavarni. Van, hogy utolsó óráról kicsöngetnek, de én még megeszem az adagomat, mikor már mindenki szalad ki a kapun.

Van aki nem érti meg, hogy ez a sport része, ráadásul még fontosabb is, mint az edzés.

2015. szept. 4. 21:16
 4/11 Szergej55 ***** válasza:
Ennyire nem veszem komolyan. Nem az egész sportra gondolok, de emiatt nem dől össze a világom. Valószínűleg a tiétek sem.
2015. szept. 4. 23:49
 5/11 *Glissade* ***** válasza:

Nálam mindig van víz. MINDIG! Akkor is ha csak a sarokig megyek. Megszomjazom: inni kell!

Szinte mindig van nálam ennivaló. Ha megéhezem, enni kell:)

Mivel nincs arra pénzem, hogy készételt vegyek bárhol, ha megéhezek. Ezért inkább otthon elkészítem magamnak és bezacskozom.

2015. szept. 4. 23:55
 6/11 *Glissade* ***** válasza:
Pláne, akkor ha valamilyen rendezvényre megyek. Nem fogok megvenni egy tál ételt 1500ft-ért, pláne ha az hozzáadott cukrot, fehér lisztet, tartósitószert, nem megfelő olajat tartalmaz és egyéb adalékanyagokat.
2015. szept. 4. 23:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Van ételhordó táskám direkt testépítőknek lett kitalálva, abban mindig van nálam 3l víz és min 2-3 étkezés.
2015. szept. 5. 07:04
 8/11 A kérdező kommentje:

6. Vízzel én is így vagyok minden hova kell vinnem. Hamar ki szoktam száradni, így muszáj a folyadék.:) Én nagyon ritka ha beülök valahova, kajálni inkább viszem magammal. Barátnőmmel szoktam csak beülni valahova. Csirkemell(900ft) (roston vagy rántva 150-200g.) + köret zöldségből400-500ft.

Hát igen ez úgy 1400ft ebből, már az ember vesz egy kilót 2 napra.:) Viszont a csirkemell saláta nem is olyan drága valami 680ft. Nagyjából azért jól lehet tőle lakni. Mondjuk fater haverja ott dolgozik ahova, néha beülünk kajálni. Mindig mondom neki, ne sajnáld belőle a csirkemellet. Szépen meg szokta pakolni.:)

2015. szept. 5. 13:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Simán elmegyek kaja nélkül : pl kutyát sétáltatni :-D (fèl óra)

Amúgy persze hogy viszek, egyetemre, esti bármilyen programra stb..

2015. szept. 5. 13:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem.Viszem magammal a csirke golyót, tk kenyérrel, és ennyi.Mikor előveszem valahol-pl suliban-nincs pofám nem megkínálni a másikat.

Van mikor kérnek.Így még többet is szoktam csomagolni.:D

2015. szept. 6. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!