Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van az, hogy az otthoni...

Miért van az, hogy az otthoni fürdőszoba tükörben nem látom magam izmosnak (lehet mert túl közel van? ), de ha elmegyek valahova, ahol van nagy tükör, ott meg igen? Cseréljem le?

Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 22:08
 1/5 Cortez70 ***** válasza:
A fènytől is nagyon függ.
2015. dec. 6. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, plusz az otthoni fényviszonyokkal a minden nap használt tükröddel már megszoktad a látványt ezért látod magad máshol izmosabbnak ez pusztán pszichés dolog. Én is mindíg nagyobbnak látom magam pl egy próbafülkében :)
2015. dec. 7. 00:08
 3/5 Glacierous ***** válasza:
Mások a fényviszonyok.Nem a tükör hibája.
2015. dec. 7. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Hallod, ne higgy nekik. A tükörrel van a gond, elromlott. Szerintem menj és cseréld le, de még jobb ha elviszed egy tükörjavító szervízbe. Ha kérdezik, hogy mi a baja, akkor mondd meg nekik, hogy nem látod magad elég izmosnak benne és ez így nem állapot, hogy otthon a fürdőszobába nem tudsz feszengeni.
2015. dec. 7. 16:10
 5/5 A kérdező kommentje:
4. Én is erre gondoltam, hogy torzít, mint az elvarászolt kastélyban azok a mágikus tükrök, hogy soványnak látszom benne. Le is cserélem, szerintem javítani nem lehet.
2015. dec. 7. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!