Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Brutálul felmentek a protein...

Brutálul felmentek a protein árak, ki mit ajánl?

Figyelt kérdés

Durván 25000ret már nem vagyok hajlandó fizetni 2kilogramm scitec vagy biotech proteinért, tehát keresek valami olcsóbb alternatívát, eddig az íz miatt kitartottam ezeknél, de már leszarom, ennyit egyszerűen nem ér.

Tehát ki mit ajánl? Whey legyen és ha lehet, csokis és minél finomabb.

2022. máj. 8. 21:36
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nos sok kicsi sokra megy...

Ha így gondolkodsz, akkor más termekekkel is így fogsz gondolkodni, és néhány havi rendszerességgel megvásárolandó cucc esetében gyorsan tarthatsz ám ott, hogy a sok 2000ft ből lesz 20-30ezer... és az már annyora nem mind1.

Most teszem azt nálunk 7240ért cserélnek gazpalackot, de kis 1 óra autózással meg tudtqm cserélni az 5palackomat 5100ért... tehát ültem 1 órát autóban es megsporoltam 10500ft-t...

Mondjuk abbol 2000 az üzemanyag durván... tehát 8000pluszban vagyok... ha mellé sporolok 2000ret a proteinen akkor már 10.000-el többet tudok a hónapban félrerakni... és nekem vallalkozóként annyi ilyen tételem van, hogy általában 100ezrek összejönnek belőle.

2022. máj. 9. 13:45
 22/23 anonim ***** válasza:
Ertem :) fugg a keresettol meg a kesobbi celoktol persze. Szerencsere ezzel a felfogassal is tudok felretenni havi 2-3kgot 😀
2022. máj. 9. 13:53
 23/23 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy 22-es.

Nekem se mindegy hogy 15 vagy 25 ezer forintot adok ki valamire. Csomó hasznos dolgot tudok venni abból a tizesből.

2022. máj. 9. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!